Συγχαρητήρια Επιστολή Δημάρχου Εορδαίας προς τον Αντώνη Παπαδόπουλο Ορθοπεδικό  Χειρουργό/Σύμβουλο Τραύματος και Ορθοπαιδικής στο Dr Gray’s Hospital.

Συγχαρητήρια Επιστολή Δημάρχου Εορδαίας προς τον Αντώνη Παπαδόπουλο Ορθοπεδικό  Χειρουργό/Σύμβουλο Τραύματος και Ορθοπαιδικής στο Dr Gray's Hospital.

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Συγχαρητήρια Επιστολή Δημάρχου Εορδαίας προς τον Αντώνη Παπαδόπουλο Ορθοπεδικό  Χειρουργό/Σύμβουλο Τραύματος και Ορθοπαιδικής στο Dr Gray’s Hospital.

 

Προς: Αντώνη Παπαδόπουλο Ορθοπεδικό  

                                           Χειρουργό/Σύμβουλο Τραύματος και  

                                            Ορθοπαιδικής στο Dr Gray’s Hospital.

          

Θέλουμε να εκφράσουμε τα πιο θερμά μας συγχαρητήρια για το βραβείο Golden Hip (Χρυσό Ισχίο), το οποίο ανακηρύσσει κάθε χρόνο το καλύτερο νοσοκομείο στη Σκωτία για ασθενείς με κάταγμα ισχίου, που σας αποδόθηκε ως Σύμβουλο Τραύματος και Ορθοπαιδικής και παράλληλα επικεφαλής του Ορθοπαιδικού Τμήματος στο Dr Gray’s Hospital του Elgin στη Σκωτία.

 

Αυτό το βραβείο ήρθε ως επιστέγασμα των επιστημονικών προσπαθειών που καταβάλλετε για τη συνεχή βελτίωση της παροχής ιατρικής φροντίδας προς τους ασθενείς του νοσοκομείου που εργάζεστε και όλοι εμείς οι συμπατριώτες σας αισθανόμαστε μεγάλη υπερηφάνεια για αυτό το γεγονός.

 

Είμαστε απολύτως βέβαιοι ότι στο άμεσο μέλλον θα συνεχίσετε να κάνετε υπερήφανη την Εορδαία και σας ευχόμαστε κάθε επιτυχία στις προσπάθειές σας προς αυτή την κατεύθυνση.

 

 

 

 

 

 

O Δήμαρχος Εορδαίας

 

 

         Παναγιώτης Ν. Πλακεντάς

Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Θεατρικοποίηση των ιστορικών ποιημάτων της Παρθένας Τσοκτουρίδου από την Παναρκαδική Ομοσπονδία Τορόντο του Καναδά

LOGISTIKO KOZANI
iordanidis ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida