Σύσκεψη για τα θέματα του κλάδου της γούνας με τον Αναπληρωτή Υπουργό Ν. Παπαθανάση

Σύσκεψη για τα θέματα του κλάδου της γούνας με τον Αναπληρωτή Υπουργό Ν. Παπαθανάση
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Έπειτα από πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γεώργιου Κασαπίδη, πραγματοποιήθηκε σήμερα 9 Αυγούστου 2023 σύσκεψη όλων των εμπλεκόμενων φορέων, δεδομένων των ιδιαίτερων δυσκολιών που συνεχίζονται για τον κλάδο της γούνας.

 

kotsidis

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Eleni xondromatidou

Στη σύσκεψη συμμετείχαν με τηλεδιάσκεψη ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Νίκος Παπαθανάσης, η Υφυπουργός Ανάπτυξης Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου, ο Υφυπουργός Εσωτερικών Αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας – Θράκης Στάθης Κωνσταντινίδης, οι Βουλευτές Κοζάνης και Καστοριάς Μιχάλης Παπαδόπουλος και Μαρία Αντωνίου, Γενικοί και Ειδικοί Γραμματείς των αρμόδιων Υπουργείων, η Αντιπεριφερειάρχης Μεταποίησης, Επιχειρηματικότητας και Ισότητας Ευφροσύνη Ντιό, εκπρόσωποι των Επιμελητηρίων και εκπρόσωποι των γουνοποιών Καστοριάς και Βοίου.

 

Κατά τη σύσκεψη αναλύθηκαν διεξοδικά τα ομόφωνα αιτήματα των φορέων του κλάδου της γούνας καθώς και τα μέχρι τώρα μέτρα που έχει πάρει η Κυβέρνηση. Ως αποτέλεσμα της συζήτησης έγινε πλήρως αντιληπτό το μέγεθος του προβλήματος των γουνοποιητικών επιχειρήσεων Καστοριάς και Βοίου και τονίστηκε η αναγκαιότητα για τον επαναπροσδιορισμό περαιτέρω στήριξης.

 

Σύμφωνα με τις εισηγήσεις των Υπουργών και των υπηρεσιακών παραγόντων, ξεκινά άμεσα η εξειδίκευση των νέων μέτρων ενίσχυσης για την υλοποίηση δράσεων και προγραμμάτων οικονομικής στήριξης του κλάδου της γούνας.

 

Η Περιφερειακή Αρχή στέκεται στο πλευρό των επιχειρηματιών και των εργαζομένων του κλάδου με αμεσότητα και αποτελεσματικότητα για την οικονομική στήριξη ενός κλάδου που είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με τη Δυτική Μακεδονία και το αναπτυξιακό της μοντέλο.

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

BnS Ptolemaida

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Το eordaialive.com δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενο τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το eordaialive.com ασπάζεται βαθιά, τις δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

H Δυτική Μακεδονία της Δημιουργίας και της Καινοτομίας… - Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε η σχετική Ημερίδα στο Διοικητήριο Γρεβενών.  

Στις επερχόμενες Περιφερειακές εκλογές ποιόν θα ψηφίζατε για Περιφερειάρχη;

Loading ... Loading ...