ΣΤΑΓΟΝΑ ΕΛΠΙΔΑΣ : ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ.

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
ΣΤΑΓΟΝΑ ΕΛΠΙΔΑΣ : ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ.
6 Νοεμβρίου η κινητή μονάδα αιμοδοσίας του Μαμάτσειου Νοσοκομείου θα βρίσκεται στον χώρο του πολιτιστικού συλλόγου τ Αη Δημήτρη, “Παρταλόπλα [δίπλα από την ταβέρνα Πλάτανος], μαζί με τον Σύλλογο Σαμαριναίων Κοζάνης και τον σύλλογο εθελοντών αιμοδοτων Σταγόνα Ελπίδας, για την εθελοντική αιμοδοσία .
Ωράριο ⏰ 10πμ έως 14,00
Η προσέλευση των εθελοντών αιμοδοτών θα συμβάλει στο μέγιστο βαθμό στην επιτυχία της εθελοντικής αυτής δράσης ούτως ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες μας σε αίμα.
Οφείλουμε όλοι να συνεχίσουμε να δυναμώνουμε αυτή την τόσο σπουδαία εθελοντική δράση. Ας συμβάλουμε όλοι μαζί, τα μέλη του συλλόγου, η γειτονιά, οι γονείς των σχολείων, στην εθελοντική αιμοδοσία είτε συμμετέχοντας άμεσα σ’ αυτήν είτε ευαισθητοποιώντας και ενημερώνοντας τους συνανθρώπους μας γι’ αυτή την σπουδαία προσπάθεια να συμβάλουμε όλοι στο έργο ανθρώπινης αλληλεγγύης”.
Δίνουμε αίμα.
Δίνουμε ζωή.
Γιατί ποτέ η ανάγκη δεν ήταν τόσο μεγάλη…
Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης ΣΤΑΓΟΝΑ ΕΛΠΙΔΑΣ : ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ. Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης ΣΤΑΓΟΝΑ ΕΛΠΙΔΑΣ : ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ. Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης ΣΤΑΓΟΝΑ ΕΛΠΙΔΑΣ : ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!