Υπογράφηκε η δωρεάν παραχώρηση χρήσης της έκτασης 20 στρεμμάτων του Δήμου Εορδαίας προς τον Όμιλο Αντισφαίρισης Πτολεμαΐδας, για την ολοκλήρωση της κατασκευής του Αθλητικού Κέντρου.

Eordaialive Team
2λ ανάγνωσης
Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Υπογράφηκε η δωρεάν παραχώρηση χρήσης της έκτασης 20 στρεμμάτων του Δήμου Εορδαίας προς τον Όμιλο Αντισφαίρισης Πτολεμαΐδας, για την ολοκλήρωση της κατασκευής του Αθλητικού Κέντρου.

Υπογράφηκε η δωρεάν παραχώρηση χρήσης της έκτασης 20 στρεμμάτων του Δήμου Εορδαίας προς τον Όμιλο Αντισφαίρισης Πτολεμαΐδας, για την ολοκλήρωση της κατασκευής του Αθλητικού Κέντρου.

Με την υπογραφή του Δημάρχου Εορδαίας Παναγιώτη Πλακεντά ολοκληρώθηκε και τυπικά η δωρεάν παραχώρηση για 40 χρόνια προς τον Όμιλο Αντισφαίρισης Πτολεμαΐδας, της χρήσης δημοτικής έκτασης 20 στρεμμάτων στην περιοχή Κουρί, που αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο Εορδαίας τον περασμένο Οκτώβρη με επικαιροποίηση της υπ. αριθμ. 282/2005 απόφασης του.

Με την εν λόγω απόφαση είχε παραχωρηθεί η χρήση τηςσυγκεκριμένης έκτασης υπό τον όρο να εκπληρωθεί ο σκοπός της κατασκευής ενός σύγχρονου αθλητικού κέντρου αντισφαίρισης σε χρονικό διάστημα πέντε ετών.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Πτολεμαΐδας προχώρησε άμεσα στην εκπλήρωση του σκοπού της παραχώρησης, αφού στην έκταση κατασκευάστηκε ένα υπερσύγχρονο κέντρο αντισφαίρισης που φιλοξενεί πλέον πανελλήνιους αλλά και διεθνείς αγώνες, το οποίο αφενός έχει δώσει διέξοδο στο νέο κόσμο που θέλει να αθληθεί και αφετέρου συμβάλλει-δίνοντας προοπτική- στην προσπάθεια οικονομικής ανάπτυξης της ευρύτερης περιοχής μας.

Από πλευράς του Ομίλου Αντισφαίρισης την συμβολαιογραφική πράξη υπέγραψε ο Πρόεδρος Πέτρος Τσιάρας, ο οποίος και ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Εορδαίας για τη αρμονική συνεργασία στην ολοκλήρωση της συγκεκριμένης εκκρεμότητας η οποία διήρκησε παραπάνω από 15 έτη, ενώ αναφέρθηκε στη διαχρονική στήριξη της σημερινής δημοτικής αρχής σε όλα τα θέματα που απασχόλησαν τον σύλλογο.

Ο Παναγιώτης Πλακεντάς υπογράμμισε το πόσο σημαντικό είναι να υπάρχει ένα υπερσύγχρονο κέντρο αντισφαίρισης στην περιοχή μας, το οποίο είναι και μοναδικό σε όλη τη Δυτική Μακεδονία, τονίζοντας παράλληλα ότι ο Δήμος Εορδαίας προσπαθεί να είναι πάντα αρωγός, στο πλαίσιο των δυνατοτήτων και των αρμοδιοτήτων του, σε όλους τους φορείς και τα σωματεία του τόπου μας που προάγουν τον αθλητισμό, κυρίως μέσω της βελτίωσης των υποδομών αλλά και όπου απαιτείται τον προγραμματισμό κατασκευής καινούργιων.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!