Τον Ποντιακό Σύλλογο Πτολεμαΐδας επισκέφθηκαν μαθητές και καθηγητές του 7ου Γυμνασίου Κέρκυρας! (φωτογραφίες)

Eordaialive Team
2λ ανάγνωσης
Τον Ποντιακό Σύλλογο Πτολεμαΐδας επισκέφθηκαν μαθητές και καθηγητές του 7ου Γυμνασίου Κέρκυρας! (φωτογραφίες)

Τον Ποντιακό Σύλλογο Πτολεμαΐδας επισκέφθηκαν μαθητές και καθηγητές του 7ου Γυμνασίου Κέρκυρας! (φωτογραφίες)


Τον Ποντιακό Σύλλογο Πτολεμαΐδας επισκέφθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης 27 Απριλίου 2023, οι μαθητές και οι καθηγητές του 7ου Γυμνασίου Κέρκυρας, στο πλαίσιο της συμμετοχής τους, σε πρόγραμμα για τον ποντιακό ελληνισμό.

Οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί με την συμμετοχή της διευθύντριας του σχολείου Κωνσταντίνας Ζολώτα ενημερώθηκαν από την διοίκηση του Ποντιακού Συλλόγου Πτολεμαΐδας για όλα τα θέματα που αφορούν την ιστορική διαδρομή του ποντιακού ελληνισμού, την γενοκτονία καθώς και την λειτουργία, τις πρωτοβουλίες, τα τμήματα και την πολυσχιδή δράση του συλλόγου.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Ξεναγήθηκαν σε όλους τους χώρους του κτηρίου, στο αμφιθέατρο έγινε παρουσίαση με θέμα την Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου, από το εφηβικό τμήμα έγινε παρουσίαση χορών και των μουσικών οργάνων.

Στο χώρο της βιβλιοθήκης, ενημερώθηκαν για την ευρύτητα και το πλούσιο αρχειακό υλικό που διαθέτει, είδαν κειμήλια και αυθεντικές φορεσιές του Πόντου και στο εντευκτήριο του συλλόγου απόλαυσαν παραδοσιακά εδέσματα της πατρίδας μας.

Οι εκπρόσωποι του σχολείου από την Κέρκυρα δήλωσαν ‘’συγκινημένοι και εντυπωσιασμένοι από την θερμή υποδοχή, φιλοξενία κα ενημέρωση’’, χαρακτηρίζοντας ‘’κόσμημα το κτήριο του συλλόγου στην Πτολεμαΐδα και πολύ σπουδαία την δουλειά που γίνεται’’. Αξιοσημείωτη είναι και η γνωστοποίηση της πρόθεσης να προσκληθεί ο Ποντιακός Σύλλογος Πτολεμαΐδας , να επισκεφθεί την Κέρκυρα.

 

Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Τον Ποντιακό Σύλλογο Πτολεμαΐδας επισκέφθηκαν μαθητές και καθηγητές του 7ου Γυμνασίου Κέρκυρας! (φωτογραφίες) Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Τον Ποντιακό Σύλλογο Πτολεμαΐδας επισκέφθηκαν μαθητές και καθηγητές του 7ου Γυμνασίου Κέρκυρας! (φωτογραφίες) Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Τον Ποντιακό Σύλλογο Πτολεμαΐδας επισκέφθηκαν μαθητές και καθηγητές του 7ου Γυμνασίου Κέρκυρας! (φωτογραφίες) Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Τον Ποντιακό Σύλλογο Πτολεμαΐδας επισκέφθηκαν μαθητές και καθηγητές του 7ου Γυμνασίου Κέρκυρας! (φωτογραφίες) Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Τον Ποντιακό Σύλλογο Πτολεμαΐδας επισκέφθηκαν μαθητές και καθηγητές του 7ου Γυμνασίου Κέρκυρας! (φωτογραφίες) Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Τον Ποντιακό Σύλλογο Πτολεμαΐδας επισκέφθηκαν μαθητές και καθηγητές του 7ου Γυμνασίου Κέρκυρας! (φωτογραφίες) Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Τον Ποντιακό Σύλλογο Πτολεμαΐδας επισκέφθηκαν μαθητές και καθηγητές του 7ου Γυμνασίου Κέρκυρας! (φωτογραφίες) Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Τον Ποντιακό Σύλλογο Πτολεμαΐδας επισκέφθηκαν μαθητές και καθηγητές του 7ου Γυμνασίου Κέρκυρας! (φωτογραφίες)

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Ποιον από τους παρακάτω υποψήφιους βουλευτές θα έστελνες στη νέα Βουλή των Ελλήνων;

Loading ... Loading ...