Κωτσιδης Στέφανος

Τον Δήμαρχο Εορδαίας Παναγιώτη Πλακεντά επισκέφθηκε ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Ακαδημίας Ελλάδας Υποστράτηγος Δημήτριος Καλιανιώτης.

Τον Δήμαρχο Εορδαίας Παναγιώτη Πλακεντά επισκέφθηκε ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Ακαδημίας Ελλάδας Υποστράτηγος Δημήτριος Καλιανιώτης.
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Συνάντηση με τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Ακαδημίας Ελλάδας Υποστράτηγο Δημήτρη Καλιανιώτη, είχε σήμερα στο γραφείο του ο Δήμαρχος Εορδαίας Παναγιώτης Πλακεντάς. Τον Υποστράτηγο του Πυροσβεστικού Σώματος συνόδευαν ο Διοικητής της Σχολής Πυροσβεστών Πτολεμαΐδας Αναστάσιος Καρατζάς και ο υποδιοικητής Βάιος Ζυγούρης. Παρών στη συνάντηση ήταν και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Πολεοδομίας & Προγραμματισμού Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Νικόλαος Φουρκιώτης.

 

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Untitled-2

Στην συζήτηση που ακολούθησε ο δήμαρχος, σημείωσε με έμφαση ότι ο Δήμος Εορδαίας θα συνεχίσει να συμβάλλει στην εύρυθμη λειτουργία της Σχολής Πυροσβεστών Πτολεμαΐδας με κάθε πρόσφορο τρόπο ή μέσο, όπως άλλωστε κάνει από την ημέρα που αυτή ξεκίνησε, καλύπτοντας τις ανάγκες που προκύπτουν.

Ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Ακαδημίας ενημέρωσε πως, από το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024, αυξάνεται ο αριθμός εισακτέων στη Σχολή Πυροσβεστών Πτολεμαΐδας κατά 75 φοιτητές φτάνοντας έτσι τους 340, γεγονός που αναμφισβήτητα είναι μία πολύ θετική εξέλιξη.

 

Τέλος να υπογραμμιστεί πως υπήρξε συμφωνία των δύο ανδρών για συνεργασία σε επίπεδο Τεχνικών Υπηρεσιών των φορέων που προΐστανται, έτσι ώστε να υπάρξει περαιτέρω ενίσχυση των εγκαταστάσεων, με την κατασκευή νέων θαλάμων διαμονής δοκίμων, οι οποίοι θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες των συνθηκών που έχουν προκύψει, καθώς και όποια άλλη κατασκευή απαιτείται και θα συμβάλλει τα μέγιστα στην απρόσκοπτη λειτουργία της Σχολής, ενώ παράλληλα θα εξυπηρετεί τους σπουδαστές, την ακαδημαϊκή και την υπηρεσιακή λειτουργία της.

 

Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Τον Δήμαρχο Εορδαίας Παναγιώτη Πλακεντά επισκέφθηκε ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Ακαδημίας Ελλάδας Υποστράτηγος Δημήτριος Καλιανιώτης. Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Τον Δήμαρχο Εορδαίας Παναγιώτη Πλακεντά επισκέφθηκε ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Ακαδημίας Ελλάδας Υποστράτηγος Δημήτριος Καλιανιώτης.

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

BnS Ptolemaida

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Το eordaialive.com δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενο τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το eordaialive.com ασπάζεται βαθιά, τις δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.