Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία ΠΔΜ : Συνάντηση με τη Διευθύντρια Β’ βάθμιας Εκπαίδευσης Βασιλική Βόντσα.

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Η θεατρική ομάδα ''Εν δυνάμει'' στην Πτολεμαΐδα - Παράσταση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

Την Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2022 ο Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας συναντήθηκε με τη Διευθύντρια Β’ βάθμιας Εκπαίδευσης κ.Βασιλική Βόντσα.

Κατά τη διάρκεια της εκτενούς συζήτησης είχαμε τη δυνατότητα να εκθέσουμε τις σκέψεις και τις προτάσεις μας για μια εμπεριστατωμένη ενημέρωση μαθητών, καθηγητών -και ασφαλώς έμμεσα και γονέων- σε θέματα αποδοχής, συμπερίληψης, ενσυναίσθησης. Ως προς αυτή την κατεύθυνση ο Σύλλογος προτίθεται να συνδράμει οποιαδήποτε σχολική μονάδα του το ζητήσει -μέσα στα πλαίσια των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων, των Ομίλων Εθελοντισμού, των Πολιτιστικών προγραμμάτων.

Ευχαριστούμε τη Διευθύντρια που άμεσα ανταποκρίθηκε στους προβληματισμούς μας συμμεριζόμενη την ανάγκη -όχι απλά ενημέρωσης ως προς τη διαφορετικότητα- αλλά καλλιέργειας και συνύπαρξης αρμονικής.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

 

Για το Δ.Σ.

 

Η Γεν. Γραμματέας                                                                         Η  Πρόεδρος

 

 

ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ                                                                ΝΤΕΛΛΑ ΟΛΓΑ

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!