Συγχαρητήρια Επιστολή Δημάρχου Εορδαίας προς τον Αντώνη Παπαδόπουλο Ορθοπεδικό  Χειρουργό/Σύμβουλο Τραύματος και Ορθοπαιδικής στο Dr Gray’s Hospital.

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Χρονιά έργων το '23 για το Δήμο Εορδαίας- Τόνισε ο Δήμαρχος Π. Πλακεντάς κατά την ψήφιση του τεχνικού προγράμματος

Συγχαρητήρια Επιστολή Δημάρχου Εορδαίας προς τον Αντώνη Παπαδόπουλο Ορθοπεδικό  Χειρουργό/Σύμβουλο Τραύματος και Ορθοπαιδικής στο Dr Gray’s Hospital.

 

Προς: Αντώνη Παπαδόπουλο Ορθοπεδικό  

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

                                           Χειρουργό/Σύμβουλο Τραύματος και  

                                            Ορθοπαιδικής στο Dr Gray’s Hospital.

          

Θέλουμε να εκφράσουμε τα πιο θερμά μας συγχαρητήρια για το βραβείο Golden Hip (Χρυσό Ισχίο), το οποίο ανακηρύσσει κάθε χρόνο το καλύτερο νοσοκομείο στη Σκωτία για ασθενείς με κάταγμα ισχίου, που σας αποδόθηκε ως Σύμβουλο Τραύματος και Ορθοπαιδικής και παράλληλα επικεφαλής του Ορθοπαιδικού Τμήματος στο Dr Gray’s Hospital του Elgin στη Σκωτία.

 

Αυτό το βραβείο ήρθε ως επιστέγασμα των επιστημονικών προσπαθειών που καταβάλλετε για τη συνεχή βελτίωση της παροχής ιατρικής φροντίδας προς τους ασθενείς του νοσοκομείου που εργάζεστε και όλοι εμείς οι συμπατριώτες σας αισθανόμαστε μεγάλη υπερηφάνεια για αυτό το γεγονός.

 

Είμαστε απολύτως βέβαιοι ότι στο άμεσο μέλλον θα συνεχίσετε να κάνετε υπερήφανη την Εορδαία και σας ευχόμαστε κάθε επιτυχία στις προσπάθειές σας προς αυτή την κατεύθυνση.

 

 

 

 

 

 

O Δήμαρχος Εορδαίας

 

 

         Παναγιώτης Ν. Πλακεντάς

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!