Πτολεμαΐδα: «Ζωντανεύουν» οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Πτολεμαΐδα: «Ζωντανεύουν» οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι

Πτολεμαΐδα: «Ζωντανεύουν» οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι

Το μονοπάτι της παράδοσης «ξεχορταριάζουν» το διάστημα αυτό οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι μετά το “πράσινο φως” που δόθηκε, ύστερα από μεγάλο χρονικό διάστημα, για τη σταδιακή επαναλειτουργία τους, και ήδη ορισμένοι Σύλλογοι ξεκίνησαν τον προγραμματισμό για την έναρξη ολιγομελών χορευτικών τμημάτων, τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα.

Το πρόβλημα, όπως επισημαίνει ο Πρόεδρος της Θρακικής Εστίας Εορδαίας, Λιβέρης Πασχαλίδης, έγκειται στα παιδιά των μικρών και των μεσαίων τμημάτων τα οποία δε «συμμαζεύονται» εύκολα, ενώ με τους ενήλικες τα πράγματα είναι σαφώς καλύτερα, αν και η εξέλιξη των δραστηριοτήτων  αυτών θα εξαρτηθεί από την εικόνα της πανδημίας. Η επιστροφή των μελών στους Πολιτιστικούς Συλλόγους θα συμβάλει και στην τόνωση των οικονομικών τους, μέσω των συνδρομών, αφού η αναστολή λειτουργίας τους λόγω του κορονοϊού άδειασε τα ταμεία.

Mαίρη Κεσκιλίδου

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!