Πτολεμαΐδα: Υποτονική αγοραστική κίνηση στην τελευταία Λαϊκή Αγορά του έτους

Eordaialive Team
2λ ανάγνωσης
Πτολεμαΐδα: Υποτονική αγοραστική κίνηση στην τελευταία Λαϊκή Αγορά του έτους

Πτολεμαΐδα: Υποτονική αγοραστική κίνηση στην τελευταία Λαϊκή Αγορά του έτους


 

Επαφές με παραγωγούς, και εκθέτες βιομηχανικών προϊόντων, είχε κατά την επίσκεψη του στην Λαϊκή Αγορά Πτολεμαΐδας, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης, διαπιστώνοντας πως η δυσχερής οικονομική κατάσταση του κόσμου, λόγω των δαπανών θέρμανσης και ενέργειας, έχει αντίκτυπο στην κίνηση της Αγοράς.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

 

Ο κ. Κασαπίδης αναφέρθηκε στις προσπάθειες της Περιφερειακής Αρχής, αξιοποιώντας προγράμματα, δράσεις και χρηματοδοτικά εργαλεία, ώστε να βελτιωθεί η κατάσταση, απαρίθμησε τα έργα που έχουν προγραμματισθεί για την Εορδαία επαναλαμβάνοντας ότι τόσο ο Ν. Κοζάνης όσο και ευρύτερα η  Δ. Μακεδονία μέσω των γενναίων χρηματοδοτήσεων που πέφτουν στην περιοχή θα ενισχυθούν σε όλους τους τομείς.

Υποτονική αγοραστική κίνηση

Την ίδια στιγμή εκθέτες έκαναν λόγο, για υποτονική αγοραστική κίνηση στη Λαϊκή Αγορά, την τελευταία του έτους, εκφράζοντας τη δυσαρέσκεια τους και αποδίδοντας την κατάσταση αυτή στη γενικότερη οικονομική κρίση. Θεωρούν, ότι οι καταναλωτές προσπαθούν να καλύψουν τρέχουσες υποχρεώσεις, πολλές εκ των οποίων λήγουν στα τέλη του τρέχοντος μηνός αλλά και να εξοφλήσουν λογαριασμούς σχετικά με το ηλεκτρικό ρεύμα, τη θέρμανση, με αποτέλεσμα να περιορίζουν τις προμήθειες τους.

Επιπλέον σύμφωνα με τους ίδιους, η ενεργειακή κρίση και ο πόλεμος στην Ουκρανία πυροδότησαν αλυσιδωτές αυξήσεις σε όλα τα είδη πλατιάς κατανάλωσης, διαμορφώνοντας νέες τιμές στα προϊόντα, χωρίς οι πωλητές να προσδοκούν ότι το 2023 θα μεταβάλλει το σημερινό τοπίο.

 

 

 

 

ertnews.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!