Πτολεμαΐδα: Ο Θοδωρής Παπαϊωάννου στην χριστουγεννιάτικη «κουζίνα του συγγραφέα»

Eordaialive Team
2λ ανάγνωσης
Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Πτολεμαΐδα: Ο Θοδωρής Παπαϊωάννου στην χριστουγεννιάτικη «κουζίνα του συγγραφέα»

Πτολεμαΐδα: Ο Θοδωρής Παπαϊωάννου στην χριστουγεννιάτικη «κουζίνα του συγγραφέα»

19 Δεκεμβρίου 2022

Ο Σύλλογος  Φίλοι του Βιβλίου, υποδέχεται τον  Θοδωρή Παπαϊωάννου που θα μπει στην κουζίνα του εστιατορίου Πινόκιο για να μας ετοιμάσει  ένα χριστουγεννιάτικο λογοτεχνικό μενού, με μια στάλα μόνο… μέλι!

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Η συγγραφή και η γαστρονομία θα συναντηθούν και πάλι  στην ίδια κουζίνα για να προσφέρουν στους μικρούς βιβλιόφιλους, ένα χριστουγεννιάτικο αυτή την φορά γεύμα.

Ο Θοδωρής Παπαωάννου με τις ιστορίες του θα ανοίξει την όρεξη των παιδιών να γράψουν τις δικές τους ενώ ο σεφ Νίκος Κυψίδης θα ακούσει και θα εμπνευστεί ευφάνταστα πιάτα με πρωτότυπες συνταγές  που θα έχουν μέσα τους  μοναδικές λογοτεχνικές γεύσεις και αρώματα.

Το Λογοτεχνικό μενού  θα περιλαμβάνει:

Ορεκτικό: Μελωμένα Χριστούγεννα

Κυρίως πιάτο: 3 Α Χριστουγέννων (Απέναντι, Ανάποδα, Αντάμα)

Επιδόρπιο: Νότες Χριστουγέννων

Η παραπάνω δράση αφορά ένα ευφάνταστο εργαστήριο δημιουργικής ανάγνωσης και γραφής μέσα σε μια πραγματική κουζίνα εστιατορίου όπου ο Σεφ του  θα αλληλεπιδρά με τις ιστορίες του συγγραφέα Θοδωρή Παπαΐωάννου και των παιδιών. Οι ιστορίες αυτές θα μεταφέρονται στα πιάτα του Χριστουγεννιάτικου Λογοτεχνικού Δείπνου.

19 Δεκεμβρίου 2022

Χωρητικότητα 70 θέσεων

Τόπος: Εστιατόριο Πινόκιο

Ώρα: 4.30 μ.μ.- 8.00μ.μ.

Απευθύνεται σε παιδιά  6 έως 12 ετών

Στην είσοδο του ρεστοράν θα λειτουργεί βιβλιοπωλείο με τα βιβλία του συγγραφέα ενώ το κλείσιμο της δράσης θα γίνει το τελευταίο μισάωρο με τους γονείς των παιδιών να τρατάρονται  ιστορίες, τραγούδια χριστουγεννιάτικες λιχουδιές με μέλι.

Για επιπλέον πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων  μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο  6974336377

 

 

 

 

 

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!