Πτολεμαΐδα: Γέμισε χαρούμενες παιδικές φωνές ο Πεζόδρομος της οδού Περδίκκα! (βίντεο-εικόνες)

Eordaialive Team
0λ ανάγνωσης
Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Πτολεμαΐδα: Γέμισε χαρούμενες παιδικές φωνές ο Πεζόδρομος της οδού Περδίκκα! (βίντεο-εικόνες)

Πτολεμαΐδα: Γέμισε χαρούμενες παιδικές φωνές ο Πεζόδρομος της οδού Περδίκκα! (βίντεο-εικόνες)


 

Γέμισε χαρούμενες παιδικές φωνές ο Πεζόδρομος της οδού Περδίκκα με αφορμή τη δράση “Το Δέντρο των Ευχών” που διοργάνωσε η  εθελοντική ομάδα ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ , στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Εορδαίας.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

 

 

Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Πτολεμαΐδα: Γέμισε χαρούμενες παιδικές φωνές ο Πεζόδρομος της οδού Περδίκκα! (βίντεο-εικόνες) Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Πτολεμαΐδα: Γέμισε χαρούμενες παιδικές φωνές ο Πεζόδρομος της οδού Περδίκκα! (βίντεο-εικόνες) Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Πτολεμαΐδα: Γέμισε χαρούμενες παιδικές φωνές ο Πεζόδρομος της οδού Περδίκκα! (βίντεο-εικόνες) Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Πτολεμαΐδα: Γέμισε χαρούμενες παιδικές φωνές ο Πεζόδρομος της οδού Περδίκκα! (βίντεο-εικόνες)

 

 

 

 

 

 

 

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!