ΠΑΣΑΣ ΔΕΗ: ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ 16 ΜΑΡΤΗ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Eordaialive Team
2λ ανάγνωσης
ΠΑΣΑΣ ΔΕΗ: ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ 16 ΜΑΡΤΗ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

ΕΛΠΙΔΑ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΚΟΣΤΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ!

 

 

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

ΠΕΜΠΤΗ 16 ΜΑΡΤΗ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ 11πμ

 

 

Συνταξιούχοι, συνταξιούχες

Δίνουμε συνέχεια στον αγώνα. Η οργή και η αγανάκτηση για το προδιαγεγραμμένο  έγκλημα που διαπράχθηκε στα Τέμπη και που εκφράστηκε στις μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις στις 8 Μάρτη, πρέπει να μην σβήσουν μέχρι να αποκαλυφθούν τα πραγματικά αίτια και να αποδοθούν οι ευθύνες στους πραγματικούς υπευθύνους.

Εμείς οι συνταξιούχοι έχουμε κάθε λόγο να απαιτήσουμε για τα παιδιά μας, για τα εγγόνια μας να πηγαίνουν στις σχολές και τις δουλειές τους με ασφάλεια.

Όλοι μας νοιώσαμε τη θλίψη, την οργή και την αγανάκτηση και όλοι μας καταλαβαίνουμε ότι μπορούσαμε να βρισκόμασταν στη θέση του κάθε γονιού που έχασε το παιδί του.

Είναι ξεκάθαρο ότι όταν οι ανάγκες του λαού αντιμετωπίζονται με βάση το κέρδος των επιχειρηματικών ομίλων και όσο τα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας λογαριάζονται ως κόστος τότε είναι σίγουρο ότι θα μετράμε τραγωδίες.

Αυτό συνέβαινε και συμβαίνει και στους χώρους της ΔΕΗ Α.Ε., στους σταθμούς και τα ορυχεία που διαχρονικά μετρήσαμε δεκάδες νεκρούς λιγνιτωρύχους και εκατοντάδες τραυματίες εργάτες.

Δεν πιστεύουμε στους σωτήρες και μάλιστα στις πολιτικές ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ που πολυτεμάχισαν τον ΟΣΕ, όπως τριχοτόμησαν και τη ΔΕΗ και μάλιστα με τις ευλογίες των συνδικαλιστικών πλειοψηφιών όπως η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ.

 

ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟ ΛΑΟ.

Να διαδηλώσουμε μαζί με τα παιδιά μας, μαζί με τα εγγόνια μας για να μην υπάρξουν άλλα θύματα. Να μην συγκαλυφθεί το έγκλημα των Τεμπών. Να παρθούν όλα τα μέτρα που επιτρέπουν στην σημερινή εποχή η τεχνολογία και η επιστήμη για φθηνές και ασφαλείς μετακινήσεις και μεταφορές. Για ουσιαστικά μέτρα υγιεινής και ασφάλειας στους χώρους δουλειάς.

 

 

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

ΠΕΜΠΤΗ 16 ΜΑΡΤΗ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ 11πμ

 

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!