Όταν το Κουδούνι Χτύπησε Ξανά στην Πτολεμαΐδα!
Όταν οι παλιοί συμμαθητές από από το 1ο και 2ο Γενικό Λύκειο Πτολεμαΐδας συναντήθηκαν ξανά, ήταν σαν να μην είχε περάσει ούτε μια μέρα. Στις 29 και 30 Νοεμβρίου 2025, η αυλή του σχολείου γέμισε με φωνές, γέλια και αγκαλιές, καθώς οι απόφοιτοι γιόρτασαν τα 30 χρόνια από την αποφοίτησή τους.
Η συγκίνηση ήταν διάχυτη, καθώς φίλοι που είχαν χαθεί στον χρόνο, βρήκαν ξανά την παιδικότητά τους. Η Αναστασία Κοτζακόλιου, μια από τις απόφοιτες, το περιέγραψε τέλεια: “Ποιος είπε ότι μετά από 30 χρόνια δεν μπορείς να ξανακούσεις το κουδούνι να χτυπάει ή να ξανακαθίσεις στα ίδια θρανία;”
Η εκδήλωση δεν ήταν απλά μια συνάντηση. Ήταν ένα ταξίδι στο παρελθόν, πλούσιο σε συναίσθημα και υπόσχεση για το μέλλον. Εκείνοι που κατάφεραν να παρευρεθούν, είτε από το εξωτερικό είτε από μακρινές πόλεις όπως η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη, ένιωσαν τη ζεστασιά των παλιών φίλων και τη σημασία των κοινών αναμνήσεων.
Οι αγαπημένοι καθηγητές δεν ήταν απλοί θεατές. Γλέντησαν μαζί με τους μαθητές τους, αποδεικνύοντας ότι οι δεσμοί που δημιουργήθηκαν τότε παραμένουν άρρηκτοι. Η βραδιά ολοκληρώθηκε με την υπόσχεση ότι δεν θα αφήσουν να περάσουν ξανά τόσα χρόνια μέχρι την επόμενη συνάντηση.
















































Άμεση και έγκυρη ενημέρωση με όλα τα νέα από Εορδαία, Πτολεμαΐδα και Κοζάνη. Τοπικές ειδήσεις, γεγονότα και εξελίξεις, κάθε μέρα.
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Instagram
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber












