Οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ, από τα Σκληρά του νότιου πεδίου προσέφεραν βοήθεια στον καλό Σαμαρείτη.

Eordaialive Team
0λ ανάγνωσης
Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ, από τα Σκληρά του νότιου πεδίου προσέφεραν βοήθεια στον καλό Σαμαρείτη.

Οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ, από τα Σκληρά του νότιου πεδίου προσέφεραν βοήθεια στον καλό Σαμαρείτη.

Μία καθημερινή μέρα στέλνοντας ένα μήνυμα στην κοινωνία ότι αυτοι οι άνθρωποι έχουν ανάγκη βοήθειας όλες τις μέρες του χρόνου και όχι μόνο τις μέρες των γιορτών.                     Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ, από τα Σκληρά του νότιου πεδίου προσέφεραν βοήθεια στον καλό Σαμαρείτη. Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ, από τα Σκληρά του νότιου πεδίου προσέφεραν βοήθεια στον καλό Σαμαρείτη. Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ, από τα Σκληρά του νότιου πεδίου προσέφεραν βοήθεια στον καλό Σαμαρείτη. Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ, από τα Σκληρά του νότιου πεδίου προσέφεραν βοήθεια στον καλό Σαμαρείτη. Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ, από τα Σκληρά του νότιου πεδίου προσέφεραν βοήθεια στον καλό Σαμαρείτη. Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ, από τα Σκληρά του νότιου πεδίου προσέφεραν βοήθεια στον καλό Σαμαρείτη. Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ, από τα Σκληρά του νότιου πεδίου προσέφεραν βοήθεια στον καλό Σαμαρείτη.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!