Η συντονισμένη προσπάθεια Δήμου Εορδαίας και 1ου ΕΠΑΛ έφερε το προσδοκώμενο αποτέλεσμα. Ιδρύετε Πρότυπο Επαγγελματικό Λύκειο στην Πτολεμαΐδα.

Μήνυμα Αντιδημάρχου Υγείας, Εθελοντισμού & Κοινωνικής Μέριμνας Δήμου Εορδαίας Δημήτρη Σπόντη, για την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη.

stefanos tsikas ptolemaida KDAP ARLEKINOS
ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ-ΕΟΡΔΑΙΑ

Μήνυμα Αντιδημάρχου Υγείας, Εθελοντισμού & Κοινωνικής Μέριμνας Δήμου Εορδαίας Δημήτρη Σπόντη, για την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη.

 

 

Η 14η Ιουνίου καθιερώθηκε από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας ως Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη, αποδίδοντας την ανάλογη τιμή και εκφράζοντας τις οφειλόμενες ευχαριστίες στους εθελοντές αιμοδότες, οι οποίοι διακατέχονται από εξαιρετικά αισθήματα αλτρουισμού, συμβάλλοντας παράλληλα με την πράξη τους στην διάσωση της ανθρώπινης  ζωής και στην βελτίωση της ποιότητας των ασθενών που χρήζουν  μετάγγισης.

 

Τιμώντας τον εθελοντή αιμοδότη η Τοπική Μονάδα Υγείας (ΤΟΜΥ) Πτολεμαΐδας διοργανώνει την Πέμπτη 16/06/2022 και ώρα 09:00 έως 13:30 ( στην οδό Π. Αδαμοπούλου 66 – τηλ  – 2463030006)  εθελοντική αιμοδοσία. Αυτοί που θα προσέλθουν πρέπει :

1). Να είναι 18 έως 65 ετών.

2). Να έχουν πάρει ένα ελαφρύ γεύμα πριν την αιμοδοσία.

3). Να έχουν κοιμηθεί τουλάχιστον 5 ώρες.

4). Να αναφέρουν τυχόν ασθένειες και φάρμακα που λαμβάνουν, στον γιατρό αιμοδοσίας.

5). Εάν έχουν κάνει τατουάζ, να έχουν παρέλθει τουλάχιστον 4 μήνες.

 

Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ  ΠΡΑΞΗ ΑΛΛΗΓΓΕΥΗΣ.

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΩΣΕ ΖΩΕΣ.

Κοινοποιήστε το άρθρο

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

asfaleies nikou ptolemaida
Tagged