Με αθρόα προσέλευση κόσμου και σε μια ατμόσφαιρα γεμάτη κέφι και παράδοση, πραγματοποιήθηκε, ο 9ος ετήσιος χορός της Πολιτιστικής Λέσχης Ποντίων Περδίκκα, στο Hotel Ioannou Resort.
Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα αυθεντικό ποντιακό γλέντι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, με τους καταξιωμένους καλλιτέχνες Γαβρίλο Σιδηρόπουλο, Κώστα Κυριακίδη, Τριαντάφυλλο Ταρατσίδη , καθώς και το υπόλοιπο καλλιτεχνικό επιτελείο .
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Λέσχης εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες προς όλο τον κόσμο, τους τοπικούς επιχειρηματίες που στήριξαν τη λαχειοφόρο αγορά, καθώς και όλους τους συντελεστές που συνέβαλαν στην απόλυτα επιτυχημένη διοργάνωση, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά.












Άμεση και έγκυρη ενημέρωση με όλα τα νέα από Εορδαία, Πτολεμαΐδα και Κοζάνη. Τοπικές ειδήσεις, γεγονότα και εξελίξεις, κάθε μέρα.
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Instagram
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber












