Κωτσιδης Στέφανος
Κωτσιδης Στέφανος

Πτολεμαΐδα – ΚΔΑΠ ΑΡΛΕΚΙΝΟΣ: Συνεχίζονται οι αιτήσεις μέσω ΕΣΠΑ έως τις 11 Ιουλίου

Πτολεμαΐδα - ΚΔΑΠ ΑΡΛΕΚΙΝΟΣ: Συνεχίζονται οι αιτήσεις μέσω ΕΣΠΑ έως τις 11 Ιουλίου
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

📢Οι αιτήσεις μέσω ΕΣΠΑ συνεχίζονται εως τις 11 Ιουλίου με διαθέσιμα όλα τα ΑΦΜ! ✅Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την αίτησή σας και τη κράτηση της θέσης σας! ✴️Σας περιμένουμε στις εγκαταστάσεις μας στο ΚΔΑΠ Αρλεκίνος να σας ξεναγήσουμε και να σας ενημερώσουμε για το πλούσιο πρόγραμμα δραστηριοτήτων μας! 👉ΚΔΑΠ Αρλεκίνος 🏠Αδύσσης 17, Πτολεμαϊδα ☎️Τηλ: 2463503135- 6974350610 ➡️arlekinos.kdap@gmail.com

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

BnS Ptolemaida

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Το eordaialive.com δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενο τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το eordaialive.com ασπάζεται βαθιά, τις δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

H Δυτική Μακεδονία της Δημιουργίας και της Καινοτομίας… - Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε η σχετική Ημερίδα στο Διοικητήριο Γρεβενών.  

Στις επερχόμενες Περιφερειακές εκλογές ποιόν θα ψηφίζατε για Περιφερειάρχη;

Loading ... Loading ...