Εορδαία: Έντονη συνδικαλιστική δράση Αγροτών στο Βέρμιο

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Εορδαία: Έντονη συνδικαλιστική δράση Αγροτών στο Βέρμιο

Εορδαία: Έντονη συνδικαλιστική δράση Αγροτών στο Βέρμιο

 

Έντονη συνδικαλιστική δράση των Αγροτών παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες στη δημοτική ενότητα Βερμίου,και με τη δημιουργία νέου Συλλόγου, ώστε  να αγωνιστούν οργανωμένα  για την επίλυση των προβλημάτων και τη  διεκδίκηση των αιτημάτων τους. Έτσι ο Αγροτικός  Σύλλογος Βερμίου καλεί κάθε ενδιαφερόμενο το ερχόμενο Σάββατο στις 18:00 στο  «Πολύκεντρο»  των Πύργων, όπου θα συζητηθούν όλες οι εξελίξεις στα θέματα που τους απασχολούν μετά τη συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Δ. Μακεδονίας κ. Κασαπίδη και την επικοινωνία με τον βουλευτή της Ν Δ Γιώργο Αμανατίδη.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Εν τω μεταξύ, σαράντα και πλέον αγρότες και κτηνοτρόφοι  από την Ανατολική Εορδαία και οικισμών στη λεκάνη της Βεγορίτιδας, πραγματοποίησαν σύσκεψη –συνέλευση στα Κομνηνά και αποφάσισαν την δημιουργία Αγροτικού Συλλόγου, με τη σύσταση εξαμελούς προσωρινής  διοίκησης που θα προετοιμάσει τις εκλογές για το αμέσως επόμενο διάστημα.

Καλούν τους αγρότες και κτηνοτρόφους «να συμβάλουν με τη συμμετοχή τους στην ενίσχυση της προσπάθειας μαζικοποιώντας το Σύλλογο και με τη συμμετοχή τους στους αγώνες».

Μαίρη Κεσκιλίδου

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!