Εικόνες καταστροφής στο Μηλοχώρι Εορδαίας από τη χθεσινή δυνατή βροχή (βίντεο)

Εικόνες καταστροφής στο Εμπόριο Εορδαίας από τη χθεσινή δυνατή βροχή (βίντεο)
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Η Δυνατή βροχή που έπεσε το απόγευμα στο Μηλοχώρι, είχε ως αποτέλεσμα, να πλημμυρίσουν πολλά σπίτια, να μεταφερθεί στο εσωτερικό τους μεγάλη ποσότητα λάσπης, και να καταστραφεί οικιακός εξοπλισμός.

Οι δρόμοι παρέπεμπαν σε ποτάμια, ενώ, λόγω του όγκου του νερού, “φούσκωσε” το ποτάμι του Μηλοχωρίου. Στις λάσπες “βυθίστηκε” και ένα Ι Χ αυτοκίνητο.

kotsidis

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Eleni xondromatidou

 

Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Εικόνες καταστροφής στο Μηλοχώρι Εορδαίας από τη χθεσινή δυνατή βροχή (βίντεο) Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Εικόνες καταστροφής στο Μηλοχώρι Εορδαίας από τη χθεσινή δυνατή βροχή (βίντεο) Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Εικόνες καταστροφής στο Μηλοχώρι Εορδαίας από τη χθεσινή δυνατή βροχή (βίντεο) Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Εικόνες καταστροφής στο Μηλοχώρι Εορδαίας από τη χθεσινή δυνατή βροχή (βίντεο)

ΜΑΙΡΗ ΚΕΣΚΙΛΙΔΟΥ

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

BnS Ptolemaida

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Το eordaialive.com δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενο τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το eordaialive.com ασπάζεται βαθιά, τις δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

H Δυτική Μακεδονία της Δημιουργίας και της Καινοτομίας… - Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε η σχετική Ημερίδα στο Διοικητήριο Γρεβενών.  

Στις επερχόμενες Περιφερειακές εκλογές ποιόν θα ψηφίζατε για Περιφερειάρχη;

Loading ... Loading ...