Αθήνα Τερζοπούλου: ΟΥΡΑΓΟΣ ο ΔΗΜΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ( Ο 2ος μεγαλύτερος Δήμος της Δυτ.Μακεδονίας) Δείτε την αλήθεια με επίσημα στοιχεία για το ΕΣΠΑ του Δήμου Εορδαίας. Τι συμβαίνει με το πρόγραμμα” Τρίτσης “

Eordaialive Team
4λ ανάγνωσης
Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Αθήνα Τερζοπούλου: ΟΥΡΑΓΟΣ ο ΔΗΜΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ( Ο 2ος μεγαλύτερος Δήμος της Δυτ.Μακεδονίας) Δείτε την αλήθεια με επίσημα στοιχεία για το ΕΣΠΑ του Δήμου Εορδαίας. Τι συμβαίνει με το πρόγραμμα" Τρίτσης "

Αθήνα Τερζοπούλου: ΟΥΡΑΓΟΣ ο ΔΗΜΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ( Ο 2ος μεγαλύτερος Δήμος της Δυτ.Μακεδονίας) Δείτε την αλήθεια με επίσημα στοιχεία για το ΕΣΠΑ του Δήμου Εορδαίας. Τι συμβαίνει με το πρόγραμμα” Τρίτσης ”                                     

Σύμφωνα με  τον Πίνακα πορείας έργων  ,Εσπα ,ανά δικαιούχο με πληρωμή ανά μηνα της Περιφέρειας.Δυτ.Μακεδ , τα επίσημα στοιχεία δείχνουν:

1. Τον Δήμο Κοζάνης με 45 έργα
2.Τον Δήμο Ορεστιδος ( Άργους Ορεστικου) με 29 εργα
3.Τον Δήμο Φλώρινας με 26 έργα
4.Τον Δήμο Καστοριάς με 24 έργα
5.Τον Δήμο Γρεβενών με 23 έργα
6.Τον Δήμο  Βοιου  με 14 έργα
7.Τον Δήμο Εορδαιας με 12 εργα ( από τα οποία η συντριπτική πλειοψηφία  είναι  προηγούμ. Δημοτ.αρχ. )

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Επίσης σύμφωνα  με  τον Πίνακα πορείας ενταξεων  ,ανά ΠΕ και Δήμο, της Ειδικης Υπηρεσιας Διαχείρισης της Περιφέρειας.Δυτ.Μακεδ , τα επίσημα στοιχεία δείχνουν:
1. Τον Δήμο Κοζάνης με 74  ενταξεις
2.Τον Δήμο Καστοριας με 48  “
3. Τον Δήμο Φλωρινας με 40   ” 
4. Τον Δήμο Γρεβενών με 39    “
5.Τον Δήμο Ορεστίδος ( Άργους Ορεστικου) με 31  εντάξεις 
6..Τον Δήμο Εορδαιας με 27  εντάξεις (από τις οποίες η συντριπτική πλειοψηφία  είναι  προηγούμ. Δημοτ.αρχ.)
( Συνημμένοι οι σχετ.Πινακες)
ΚΛΙΚ ΕΔΩ                             ΚΑΙ ΕΔΩ
 
Όσο για τ αλλα προγράμματα που τρέχουν “Τρίτσης,”  (Φιλόδημος  περασε στον Τριτση) εγκρίνονται πολλά εκατομμύρια ευρώ για όλους τους Δήμους της χώρας μας . Με τις σημερινές αποφάσεις, οι συνολικές εντάξεις έργων στο πρόγραμμα -από τον περασμένο Μάρτιο και μετά- ανέρχονται σε 1,7 δισ. ευρώ, ενώ μαζί με τα έργα που μεταφέρθηκαν στο «Αντώνης Τρίτσης» από το προηγούμενο πρόγραμμα «ΦιλόΔημος Ι» ξεπερνούν τα 3 δισ. ευρώ»: Δήλωσε ο Αναπληρωτής Υπουργος Εσωτερικών .κ Πετσας.
Εμείς ως Δήμος τι πηραμε; Π.χ Για “την ηλεκτροκινηση “θα πάρουμε  1,5 εκατ ευρω περίπου  ο,τι πηραν δηλαδή , σε σχέση με μας , δύο μικρά νησάκια,  το καθένα ,η Λέρος και η Πάτμος.
Όταν την  ίδια ώρα, που εμείς είμαστε και σε μεταλιγνιτικη εποχή, αλλοι Δημοι παίρνουν πολλαπλάσια χρήματα από τις εντάξεις στο ” Τριτσης” . Π.χ και τελείως ενδεικτικά,  γιατί ο κατάλογος των ωφελημένων Δήμων είναι μακρυς , όταν ο Δήμος Κέρκυρας μέχρι σήμερα Εντάχθηκε για 5,7 εκατ, ο Δήμος Βύρωνα για 5 εκατ, ο Δήμος Μεγαρέων για 8,5 εκατ, ο Δήμος Αγ,Βαρβάρας για 8 εκατ, ο Δήμος χαιδαριου για 9 εκατομ, οι Δήμοι Λεσβου για 6 εκατ, ο Δήμος Άνδρου για 2,3 εκατ κ.λ.π, 
 
Απαιτούμε από την Δημοτική Αρχή του Δήμου Εορδαίας , ν αφήνει τα παχιά τα λόγια και τα ισχνά έργα , γιατί ιδιαίτερα σήμερα στον τόπο μας οι ανάγκες είναι πολλές.
Αυτό θελει η κοινωνία μας και να υπηρετούμε τις αλήθειες, που εμείς από την πρώτη ημέρα λέμε.
Από την αξιωματ.αντιπολιτευση του Δήμου Εορδαις
Η επικεφαλής
Αθηνά Τερζοπουλου

ΜΕ ΕΤΙΚΕΤΑ: ,
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!