ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 18/12/2022

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Πτολεμαΐδα: Αποκαταστάθηκε η βλάβη στο δίκτυο της τηλεθέρμανσης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 18/12/2022

Πληροφορούμε τους καταναλωτές μας ότι χθες Κυριακή 18/12/2022 και ώρα 08:30 π.μ. διακόπηκε η ηλεκτροδότηση του κεντρικού αντλιοστασίου της ΔΕΤΗΠ λόγω προγραμματισμένων τεχνικών εργασιών στο δίκτυο του ΔΕΔΔΗΕ, με αποτέλεσμα να διακοπεί η παροχή θερμικής ενέργειας στο σύνολο της πόλης. Για την σχετική ενημέρωση των καταναλωτών μας αναρτήθηκε στο Twitter σχετική ανακοίνωση στις 11:16 π.μ. Η παροχή θερμικής ενέργειας προς την πόλη αποκαταστάθηκε σταδιακά από τις 13:30 μ.μ.

Επειδή σε ιστοσελίδες με τοπικές ειδήσεις αναφέρετε ότι η διακοπή ηλεκτροδότησης ήταν προγραμματισμένη μετά από αίτημα της ΔΕΤΗΠ, ενημερώνουμε τους καταναλωτές μας ότι ΔΕΝ υπήρξε κανένα αίτημα της ΔΕΤΗΠ προς τον ΔΕΔΔΗΕ για προγραμματισμένη διακοπή ηλεκτροδότησης την Κυριακή 18/12/2022, όπως επίσης δεν υπήρξε και καμία σχετική ενημέρωσή μας για την συγκεκριμένη διακοπή του κεντρικού αντλιοστασίου, με αποτέλεσμα να μην ήταν δυνατή η έγκαιρη ενημέρωση των καταναλωτών της τηλεθέρμανσης από τις προηγούμενες ημέρες.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Η ΔΕΤΗΠ συνεχίζει τις προσπάθειες της για την έγκαιρη ενημέρωση των καταναλωτών της σε περιπτώσεις διακοπών της λειτουργίας της και θα καταβάλλει κάθε προσπάθεια στο μέλλον για την βελτίωση της ενημέρωσης αυτής.

 

ΑΠΟ ΤΗΝ Δ.Ε.ΤΗ.Π.

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!