Με μεγάλη επιτυχία έκλεισε η συμμετοχή του ΄΄alma libre dance club΄΄της Πτολεμαΐδας, στο μεγάλο χορευτικό φεστιβάλ της Θεσσαλονίκης ”sensualonika dance festival”

Με μεγάλη επιτυχία έκλεισε η συμμετοχή του alma libre dance club της Πτολεμαΐδας, στο μεγάλο χορευτικό φεστιβάλ της Θεσσαλονίκης sensualonika dance festival !
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Με μεγάλη επιτυχία έκλεισε η συμμετοχή του alma libre dance club της Πτολεμαΐδας ,στο μεγάλο χορευτικό φεστιβάλ της Θεσσαλονίκης sensualonika dance festival, με καταξιωμένους καθηγητές της Ελλάδος και του εξωτερικού .

Η ομάδα των κοριτσιών εκτέλεσε εξαιρετικά την χορογραφία της κυρίας Ράντογλου Μαρίας , ενθουσιάζοντας  το κοινό με το ”ταπεραμέντο” τους.

kotsidis

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Eleni xondromatidou

Η συμμετοχή των κοριτσιών ( για πρώτη φορά σε φεστιβάλ) άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις !!

Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Με μεγάλη επιτυχία έκλεισε η συμμετοχή του ΄΄alma libre dance club΄΄της Πτολεμαΐδας, στο μεγάλο χορευτικό φεστιβάλ της Θεσσαλονίκης ''sensualonika dance festival'' Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Με μεγάλη επιτυχία έκλεισε η συμμετοχή του ΄΄alma libre dance club΄΄της Πτολεμαΐδας, στο μεγάλο χορευτικό φεστιβάλ της Θεσσαλονίκης ''sensualonika dance festival'' Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Με μεγάλη επιτυχία έκλεισε η συμμετοχή του ΄΄alma libre dance club΄΄της Πτολεμαΐδας, στο μεγάλο χορευτικό φεστιβάλ της Θεσσαλονίκης ''sensualonika dance festival'' Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Με μεγάλη επιτυχία έκλεισε η συμμετοχή του ΄΄alma libre dance club΄΄της Πτολεμαΐδας, στο μεγάλο χορευτικό φεστιβάλ της Θεσσαλονίκης ''sensualonika dance festival'' Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Με μεγάλη επιτυχία έκλεισε η συμμετοχή του ΄΄alma libre dance club΄΄της Πτολεμαΐδας, στο μεγάλο χορευτικό φεστιβάλ της Θεσσαλονίκης ''sensualonika dance festival''

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

BnS Ptolemaida

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Το eordaialive.com δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενο τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το eordaialive.com ασπάζεται βαθιά, τις δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

H Δυτική Μακεδονία της Δημιουργίας και της Καινοτομίας… - Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε η σχετική Ημερίδα στο Διοικητήριο Γρεβενών.  

Στις επερχόμενες Περιφερειακές εκλογές ποιόν θα ψηφίζατε για Περιφερειάρχη;

Loading ... Loading ...