Κωτσιδης Στέφανος

Προμήθεια κλιματιστικών μονάδων από την ΠΕ Κοζάνης για τη στέγη υποστηριζόμενης διαβίωσης (ΣΥΔ) για άτομα με αυτισμό στον Άργιλο Κοζάνης.

Poll – Ψηφίστε (εντός του άρθρου) Στις επερχόμενες Περιφερειακές εκλογές ποιόν θα ψηφίζατε για Περιφερειάρχη;
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Η αντιπεριφερειάρχης Κοζάνης, Κατερίνα Δαδαμόγια εισηγήθηκε δαπάνη για την προμήθεια κλιματιστικών μονάδων για τη στέγη υποστηριζόμενης διαβίωσης (ΣΥΔ) για άτομα με  αυτισμό στον Άργιλο Κοζάνης,  κατά την συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Τρίτης 25 Ιουλίου 2023.

Η συνολική δαπάνη ανέρχεται σε 21.204 ευρώ και αφορά σε προμήθεια  και τοποθέτηση εννέα (9) κλιματιστικών μονάδων ψύξης-θέρμανσης. Στο κτίριο που στεγάζεται η ΣΥΔ, εξυπηρετούνται σε ημερήσια βάση έξι (6) ωφελούμενοι με αυτισμό. Σε αυτούς προσφέρεται η μεταφορά από και προς τη δομή, η διαμονή, η στέγαση και η διατροφή, παράλληλα με πολλές δραστηριότητες εκπαίδευσης, ειδικής αγωγής, άσκησης, ψυχαγωγίας και κοινωνικής ένταξης. Στο κτίριο δεν υπάρχουν κλιματιστικά και οι συνθήκες παραμονής είναι δύσκολες.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Untitled-2

Σε συνεργασία με  το “Σύλλογο Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων  Ατόμων με Αυτισμό Κοζάνης” η ΠΕ Κοζάνης προχωρά στην προμήθεια των κλιματιστικών μονάδων ώστε να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής των ωφελούμενων και των εργαζομένων και να διευκολυνθεί το σημαντικό έργο που επιτελείται στη ΣΥΔ. Η Περιφερειακή Αρχή αντιμετωπίζει με ευαισθησία θέματα που σχετίζονται με δομές ΑΜΕΑ και υποστηρίζει τη λειτουργία τους.

 

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

BnS Ptolemaida

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Το eordaialive.com δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενο τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το eordaialive.com ασπάζεται βαθιά, τις δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

karaiskos
Μίμτσης Πέτρος
Δεληκώστας Πτολεμαιδα
freen market ptolemaida
radio-kapsoyra-eordaialive.
Ασφλαειες Νικου Πτολεμαιδα - Εορδαία
afrokrema - ptolemaida-eordaia

Το Eordaialive στα Social Media

asepop velventoy
radio melodia ptolemaida
τριανταφυλλος ιορδανίδης