Πρόγραμμα ενημερωτικών εκδηλώσεων στο πλαίσιο της Πρόσκλησης του νέου Προγράμματος LEADER ΣΣ ΚΑΠ 2023-2027 ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΚΟ

Eordaialive Team
2λ ανάγνωσης
Πρόγραμμα ενημερωτικών εκδηλώσεων στο πλαίσιο της Πρόσκλησης του νέου Προγράμματος LEADER ΣΣ ΚΑΠ 2023-2027 ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΚΟ

Πρόγραμμα ενημερωτικών εκδηλώσεων στο πλαίσιο της Πρόσκλησης του νέου Προγράμματος LEADER ΣΣ ΚΑΠ 2023-2027 ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΚΟ


Η ΑΝKO Α.Ε. Α.Ο.Τ.Α., στο πλαίσιο της προκήρυξης του Νέου Προγράμματος LEADER για την Προγραμματική Περίοδο 2023–2027, ανακοινώνει την έναρξη Ενημερωτικών εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με τον συνημμένο Πίνακα.

Για τον ολοκληρωμένο και επιτυχή σχεδιασμό του νέου προγράμματος, είναι απαραίτητη η ενεργή συμμετοχή όλων των εμπλεκόμενων Φορέων της περιοχής παρέμβασης, όπως η τοπική αυτοδιοίκηση, οικονομικοί και  κοινωνικοί εταίροι της περιοχής, τοπικοί φορείς που δραστηριοποιούνται στον τομέα του πολιτισμού, τουρισμού, περιβάλλοντος καθώς και ο τοπικός πληθυσμός.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Στο πλαίσιο αυτό και με σκοπό την ενημέρωση του τοπικού πληθυσμού για το περιεχόμενο του νέου προγράμματος, τις προϋποθέσεις, τους όρους και δεσμεύσεις καθώς και για τον από κοινού καθορισμό της τοπικής  στρατηγικής του νέου προγράμματος, θα πραγματοποιηθούν σε κάθε Δήμο ενημερωτικές  εκδηλώσεις.

Επίσης, στις εκδηλώσεις θα δίνεται η δυνατότητα καταγραφής του αρχικού επενδυτικού ενδιαφέροντος στην προτεινόμενη περιοχή καθώς και η συμπλήρωση ερωτηματολογίου για τον καθορισμό και την ιεράρχηση των αναγκών, προτεραιοτήτων και υπο-παρεμβάσεων για κάθε περιοχή.

Η δυνατότητα της καταγραφής δίνεται επίσης σε κάθε ενδιαφερόμενο και μέσω της ιστοσελίδας του LEADER της ΑΝΚΟ (www.ankoleader.gr)  και του facebook ANKO Leader  https://www.facebook.com/ANKOLEADER  με την ηλεκτρονική υποβολή του επενδυτικού ενδιαφέροντος και τη συμπλήρωση των απόψεων στο σχετικό ερωτηματολόγιο,  τα οποία αποτελούν μέρος της διαδικασίας διαβούλευσης και θα συμβάλλουν στη διαμόρφωση ενός ρεαλιστικού και υλοποιήσιμου προγράμματος, με βάση τις δυνατότητες, τις προοπτικές, τη γνώση και τη δυναμική της προτεινόμενης περιοχής εφαρμογής.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΕΥΡΕΙΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 

LEADER ΣΣ ΚΑΠ 2023-2027  

ΔΗΜΟΣ ΤΟΠΟΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΩΡΑ
ΚΟΖΑΝΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΟΒΕΝΤΑΡΕΙΟ 12/12/2022 17:00
ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ

ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ

13/12/2022 17:00
ΣΕΡΒΙΩΝ ΣΕΡΒΙΑ

ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ

14/12/2022 19:00
ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟ

ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

15/12/2022 19:00
ΒΟΙΟΥ ΣΙΑΤΙΣΤΑ

ΤΡΑΜΠΑΤΖΕΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ

19/12/2022 17:00

 

https://forms.gle/FetibEPAbdgP3DKf6              https://forms.gle/q8UuLdRgQyVb7acL7

Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Πρόγραμμα ενημερωτικών εκδηλώσεων στο πλαίσιο της Πρόσκλησης του νέου Προγράμματος LEADER ΣΣ ΚΑΠ 2023-2027 ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΚΟ

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!