Υπογραφή Ένταξης Πράξης «Ενεργειακή Αναβάθμιση δικτύου οδοφωτισμού Δήμου Γρεβενών»

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
H Δυτική Μακεδονία της Δημιουργίας και της Καινοτομίας… - Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε η σχετική Ημερίδα στο Διοικητήριο Γρεβενών.  

Υπογραφή Ένταξης Πράξης «Ενεργειακή Αναβάθμιση δικτύου οδοφωτισμού Δήμου Γρεβενών»

 

Την ένταξη της Πράξης «Ενεργειακή Αναβάθμιση δικτύου οδοφωτισμού Δήμου Γρεβενών», υπέγραψε ο Περιφερειάρχης, κ. Γιώργος Κασαπίδης, τη Δευτέρα 21 Μαρτίου 2022.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Η Πράξη αφορά στη βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης του δικτύου φωτισμού στο Δήμο Γρεβενών, μέσω της αντικατάστασης συμβατικών φωτιστικών σωμάτων μονών και διπλών με νέα φωτιστικά σώματα σύγχρονης τεχνολογίας LED.

Συνολικά θα γίνει προμήθεια και αντικατάσταση 685 νέων φωτιστικών τεχνολογίας LED, ενώ επιπλέον θα γίνει αποξήλωση 353 υφιστάμενων ιστών φωτισμού και αντικατάσταση τους με νέους .

Το συνολικό ποσό της επιλέξιμης δαπάνης ανέρχεται σε 1.553.845,24€ και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ).

Η Περιφερειακή Αρχή, τηρώντας τη δέσμευση της για «Πρασίνισμα» της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας,  προχωράει με ταχύ ρυθμό στην υλοποίηση ενός μεγάλου αριθμού έργων ενεργειακής αναβάθμισης, επιδιώκοντας τη μείωση των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου με την ταυτόχρονη μείωση του ενεργειακού κόστους.

 

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!