Γ. Κασαπίδης: Στηρίζουμε τα αιτήματα των Μελισσοκομικών Συλλόγων

Eordaialive Team
2λ ανάγνωσης
Γ. Κασαπίδης: Στηρίζουμε τα αιτήματα των Μελισσοκομικών Συλλόγων

Γ. Κασαπίδης: Στηρίζουμε τα αιτήματα των Μελισσοκομικών Συλλόγων


Γ. Κασαπίδης: Στηρίζουμε τα αιτήματα των Μελισσοκομικών Συλλόγων – Στα σκαριά η συνεργασία των Μελισσοκόμων με την Αγροδιατροφική Σύμπραξη της Περιφέρειας

 

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Άμεση ήταν η ανταπόκριση του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, Γεώργιου Κασαπίδη, στα δίκαια αιτήματα των μελισσοκομικών συλλόγων της Π.Ε. Κοζάνης οι οποίοι πραγματοποίησαν πριν λίγες μέρες μηχανοκίνητη πορεία συμμετέχοντας στην Πανελλαδική κινητοποίηση του κλάδου.

 

Κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους στο κτίριο της Περιφέρειας στη ΖΕΠ όπου και του παρέδωσαν τα αιτήματα τους, ο κ. Κασαπίδης δεσμεύτηκε στους μελισσοκόμους ότι θα σταθεί αρωγός στα αιτήματά τους σημειώνοντας πως θα συναντηθεί άμεσα με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιώργο Γεωργαντά, στηρίζοντας τις διεκδικήσεις τους.

 

Ο Περιφερειάρχης πρότεινε στους μελισσοκόμους να συναντηθούν το επόμενο διάστημα ώστε να συσταθεί μια ομάδα εργασίας, σε συνεργασία με την Αγροδιατροφική Σύμπραξη της Περιφέρειας, για να μπουν οι βάσεις της δημιουργίας μίας πρότυπης μονάδας ελέγχου της ποιότητας του μελιού όλων των μελισσοκομικών συλλόγων της Δυτικής Μακεδονίας και να δίνεται το ελληνικό σήμα ποιότητας των παραγωγών.

 

Η Περιφερειακή Αρχή υποστηρίζει τη συνεργασία και τα αιτήματα όλων των μελισσοκομικών συλλόγων της περιοχής με στόχο την κοινωνική συνοχή, τη διαφύλαξη των θέσεων εργασίας και τη δημιουργία νέων, στηρίζοντας συγχρόνως την τοπική οικονομία και επιχειρηματικότητα. Το μέλι, το χρυσάφι της Ελληνικής φύσης, σύμβολο γονιμότητας και ευζωίας αποτελεί προστιθέμενη αξία για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, όχι μόνο για την ανθρώπινη υγεία, αλλά και για την οικονομία της Περιφέρειας.

 

 

Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Γ. Κασαπίδης: Στηρίζουμε τα αιτήματα των Μελισσοκομικών Συλλόγων Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Γ. Κασαπίδης: Στηρίζουμε τα αιτήματα των Μελισσοκομικών Συλλόγων

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!