ΠΑΣΑΣ ΔΕΗ: Ανακοίνωση συμπαράστασης στους αγρότες

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
ΠΑΣΑΣ ΔΕΗ: ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ 16 ΜΑΡΤΗ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

ΠΑΣΑΣ ΔΕΗ: Ανακοίνωση συμπαράστασης στους αγρότες


 

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Αλληλεγγύης Συνταξιούχων ΔΕΗ συμπαραστέκεται τον δίκαιο αγώνα των αγροτών και κτηνοτρόφων και παραβρεθήκαμε και απευθύναμε χαιρετισμό στην Γενική Συνέλευση και τον συμβολικό αποκλεισμό του δρόμου που πραγματοποίησε ο Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Ανατολικής Εορδαίας και Νότιας Λεκάνης Βεγορίτιδας στις 2/2/2023.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Στηρίζουμε το πλαίσιο αιτημάτων του αγροτικού κινήματος όπως αυτό έχει διαμορφωθεί μέσα από τις μαζικές διαδικασίες και τους αγώνες τους.

Ο αγώνας που δίνουν οι αγρότες για την επιβίωσή τους είναι προς το συμφέρον του κάθε συνταξιούχου, του κάθε εργαζόμενου, του κάθε αυτοαπασχολούμενου επαγγελματία.

Τα αιτήματά τους για την μείωση του κόστους παραγωγής, για κατώτατες εγγυημένες τιμές, για την αναπλήρωση του χαμένου εισοδήματος που πουλήθηκαν τα προϊόντα τους κάτω του κόστους είναι τα ελάχιστα που πρέπει άμεσα να κάνει αποδεκτά η κυβέρνηση, έτσι ώστε να μπορούν να επιβιώσουν οι αγρότες και να μείνουν στα χωράφια τους.

Όλοι μαζί μπορούμε να βάλουμε μπλόκο στις πολιτικές των κυβερνήσεων που μαυρίζουν τη ζωή του λαού και κάνουν τους λίγους πλουσιότερους και τους πολλούς φτωχότερους.

 

Πτολεμαΐδα 3/2/2023

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!