Ολοκληρώθηκε η διανομή τροφίμων σε κοινωνικούς φορείς από την ΠΕ Κοζάνης

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
 Ολοκληρώθηκε η διανομή τροφίμων σε κοινωνικούς φορείς από την ΠΕ Κοζάνης

 Ολοκληρώθηκε η διανομή τροφίμων σε κοινωνικούς φορείς από την ΠΕ Κοζάνης

 

 

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Η αντιπεριφερειάρχης Κοζάνης Κατερίνα Δαδαμόγια ολοκλήρωσε τις διανομές τροφίμων και βασικών αγαθών σε φορείς που επιτελούν κοινωνικό έργο σε συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη,  στο πλαίσιο της περιόδου των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Η συνολική δαπάνη της ΠΕ Κοζάνης ανέρχεται στα 14.800 ευρώ και οι φορείς που ενισχύθηκαν είναι: η Ι.Μ. Σερβίων και Κοζάνης, η Ι.Μ. Σισανίου και Σιατίστης, το Τιάλειο Γηροκομείο Κοζάνης, ο Χριστιανικός Φιλανθρωπικός Σύλλογος «Καλός Σαμαρείτης», η Στέγη Παιδιού Άγιος Στυλιανός, η ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. ΟρίΖΩΝΤΑΣ, η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πρόνοιας και Μέριμνας Δήμου Κοζάνης, το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Βοΐου και το Κοινωνικό Συσσίτιο Δήμου Βελβεντού. Τα τρόφιμα διανεμήθηκαν τόσο κατά την περίοδο των εορτών όσο και μετά το πέρας αυτών,  κατά περίπτωση με βάση τις ανάγκες του εκάστοτε φορέα.

Η αντιπεριφερειάρχης δήλωσε την έμπρακτη στήριξη της Περιφερειακής Αρχής στο σημαντικό έργο των φορέων και την πρόθεσή της για διαρκή συνεργασία.

 

Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης  Ολοκληρώθηκε η διανομή τροφίμων σε κοινωνικούς φορείς από την ΠΕ Κοζάνης Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης  Ολοκληρώθηκε η διανομή τροφίμων σε κοινωνικούς φορείς από την ΠΕ Κοζάνης Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης  Ολοκληρώθηκε η διανομή τροφίμων σε κοινωνικούς φορείς από την ΠΕ Κοζάνης Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης  Ολοκληρώθηκε η διανομή τροφίμων σε κοινωνικούς φορείς από την ΠΕ Κοζάνης

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Αφήστε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!