Νίκος Παπαθανάσης από την Κοζάνη : “Θα επιχορηγηθούν μικρές,μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις από το ΔΑΜ”

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Νίκος Παπαθανάσης από την Κοζάνη : “Θα επιχορηγηθούν μικρές,μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις από το ΔΑΜ”

Συγκροτείται εδαφική επιτροπή Δυτικής Μακεδονίας

Ο Υπουργός Ανάπτυξης Νίκος Παπαθανάσης στην ανοιχτή για τη Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση στο αμφιθέατρο της ΖΕΠ την Πέμπτη το πρωί ανέφερε ότι προχώρησαν σε τολμηρές μεταρρυθμίσεις γιατί είχε χαθεί πολύς χρόνος.”Μια από τις πρωτοβουλίες είναι το πρόγραμμα Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης 1,6 δις.Ποτέ δεν είπαμε ότι θα ανασταλεί η δράση του. Ακολούθησε μια σειρά επισκέψεων. Σήμερα θα μιλήσουμε για το πως το πρόγραμμα θα πάρει σάρκα και οστά.Εκδόθηκαν 8 προσκλήσεις και στη συνέχεια άλλες τρεις. Η πρώτη είναι η δημιουργία θερμοκοιτίδων και εκκολαπτηρίων 3 εκ ευρώ,η σύσταση μηχανισμού στήριξης επιχειρηματικότητας 16 εκ,η τρίτη για όσους θέλουν βοήθεια 9 εκ για την ωρίμανση έργων,παροχή υπηρεσιών συμβουλευτικής για ανέργους 24 εκ.Δυο ακόμα δράσεις ο κόμβος υδρογόνου και το τεχνολογικό πάρκο στα πλαίσιο της Ζώνης Καινοτομίας,αλλά και η ενίσχυση- επιχορήγηση μικρών,μεσαίων και μεγάλων επιχειρήσεων με ενδιαφέρον από εταιρείες. ”

Επίσης η συγκρότηση εδαφικής επιτροπής Δυτικής Μακεδονίας για την ενεργή εμπλοκή των ανθρώπων της Δυτικής Μακεδονίας στο πρόγραμμα είναι ένα ακόμα βήμα. “Η Δυτική Μακεδονία θα αλλάξει και οι νέοι θα επιστρέψουν στην περιοχή”.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

 

Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Νίκος Παπαθανάσης από την Κοζάνη : “Θα επιχορηγηθούν μικρές,μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις από το ΔΑΜ” Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Νίκος Παπαθανάσης από την Κοζάνη : “Θα επιχορηγηθούν μικρές,μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις από το ΔΑΜ” Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Νίκος Παπαθανάσης από την Κοζάνη : “Θα επιχορηγηθούν μικρές,μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις από το ΔΑΜ” Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Νίκος Παπαθανάσης από την Κοζάνη : “Θα επιχορηγηθούν μικρές,μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις από το ΔΑΜ” Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Νίκος Παπαθανάσης από την Κοζάνη : “Θα επιχορηγηθούν μικρές,μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις από το ΔΑΜ” Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Νίκος Παπαθανάσης από την Κοζάνη : “Θα επιχορηγηθούν μικρές,μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις από το ΔΑΜ”

 

 

 

 

Ιωάννα Παπαδημητρίου- prlogos.gr

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!