Κωτσιδης Στέφανος
Κωτσιδης Στέφανος

Νέο πρόγραμμα κατάρτισης στην Ηλεκτροκίνηση από το ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με τη Δ.ΥΠ.Α.

Νέο πρόγραμμα κατάρτισης στην Ηλεκτροκίνηση από το ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με τη Δ.ΥΠ.Α.
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Το Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης (ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.) του Πανεπιστημίου  Μακεδονίας σε συνεργασία με τη Δ.ΥΠ.Α., προσφέρει ένα πιλοτικό πρόγραμμα κατάρτισης στη θεματική ενότητα «Ηλεκτροκίνηση στην Πράξη».

Σκοπός του προγράμματος, συνολικής διάρκειας 62 ωρών (27 ώρες θεωρία και 35 ώρες εργαστήριο), είναι να λάβουν οι καταρτιζόμενοι θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις και δεξιότητες ώστε να είναι σε θέση να επισκευάζουν και να συντηρούν ένα ηλεκτρικό ή υβριδικό όχημα.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Eleni xondromatidou

Το πιλοτικό πρόγραμμα απευθύνεται σε 70 ανέργους, επαγγελματίες και εργαζόμενους με επαγγελματική προϋπηρεσία σε συμβατικά συνεργεία αυτοκινήτων που διαμένουν στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, καθώς επίσης και σε σπουδαστές των Επαγγελματικών Σχολών Μαθητείας Κοζάνης, Πτολεμαΐδας, Φλώρινας και Καστοριάς της ΔΥΠΑ.

Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί δια ζώσης σε δυο τμήματα των 35 ατόμων, στις εγκαταστάσεις του ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στην Κοζάνη και τη Φλώρινα.

Η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων λήγει την Τετάρτη 28 Ιουνίου και ώρα 23:59, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν την αίτησή τους στους παρακάτω ηλεκτρονικούς συνδέσμους:

Τμήμα Κοζάνης: https://miskedivim.uowm.gr/evkodypa/register/

Τμήμα Φλώρινας: https://miskedivim.uowm.gr/evdypa/register/

Το  ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, συνεχίζει την προσπάθεια υπεύθυνης ενημέρωσης και αξιόπιστης κατάρτισης σε θέματα αιχμής όπως η ραγδαία εξελισσόμενη τεχνολογία της Ηλεκτροκίνησης. Συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους φορείς της χώρας όπως η ΔΥΠΑ με σκοπό να προετοιμάσει το ανθρώπινο δυναμικό της Δυτικής Μακεδονίας, εργαζόμενους, επαγγελματίες και πτυχιούχους, με νέες γνώσεις και δεξιότητες, στο πλαίσιο της ψηφιακής και πράσινης μετάβασης της οικονομίας.

 

 

 

 

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

BnS Ptolemaida

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Το eordaialive.com δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενο τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το eordaialive.com ασπάζεται βαθιά, τις δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

H Δυτική Μακεδονία της Δημιουργίας και της Καινοτομίας… - Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε η σχετική Ημερίδα στο Διοικητήριο Γρεβενών.  

Στις επερχόμενες Περιφερειακές εκλογές ποιόν θα ψηφίζατε για Περιφερειάρχη;

Loading ... Loading ...