Μήνυμα Δημάρχου Αμυνταίου για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Μήνυμα Δημάρχου Αμυνταίου για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

Μήνυμα Δημάρχου Αμυνταίου για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία


 

Οι άνθρωποι με αναπηρία ως μοναδικοί ήρωες της ζωής, μέσα από τον καθημερινό  αγώνα τους αποτελούν ένα φωτεινό παράδειγμα για όλους μας. Η 3η Δεκέμβρη, Παγκόσμια Ημέρα για τα Άτομα με Αναπηρία, μας επαγρυπνά και μας υπενθυμίζει ότι οι άνθρωποι αυτοί έχουν ίσες ευκαιρίες, ίσες προσβάσεις σε όλους τους τομείς της κοινωνικής ζωής.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Ως Δημοτική Αρχή θέλουμε και επιδιώκουμε ίσες δυνατότητες για όλες και όλους χωρίς διακρίσεις. Με ιδιαίτερη έγνοια και ενδιαφέρον επικεντρώνουμε την προσοχή μας στις ειδικές δυνατότητες  και τις ανάγκες των συμπολιτών μας με αναπηρία, συνεχίζοντας τις παρεμβάσεις μας προς την κατεύθυνση ισότιμης συμμετοχής και ένταξης τους, σε κάθε πτυχή της καθημερινότητας.

Τα άτομα με αναπηρία είναι ενεργοί πολίτες και ζωντανά κύτταρα της κοινωνίας μας, με σπάνια χαρίσματα και ταλέντα.

Έχουμε υποχρέωση να τους κάνουμε να “ξεχνούν” την όποια αναπηρία τους. Να αισθάνονται ότι είναι ισότιμα μέλη της κοινωνίας μας. Διότι ΕΙΝΑΙ ισότιμα μέλη κάθε ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗΣ κοινωνίας.

 

Άνθιμος Μπιτάκης                                                                                               Δήμαρχος Αμυνταίου 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!