Βαρύ πένθος για τον 52χρονο γιατρό από την Αιανή – Τον εντόπισαν νεκρό στο σπίτι του

1λ ανάγνωσης

Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία η είδηση του θανάτου ενός 52χρονου γιατρού, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του στην Κοζάνη.

Ο άτυχος άνδρας, ο οποίος καταγόταν από την Αιανή και υπηρετούσε ως οφθαλμίατρος στο Νοσοκομείο της Καστοριάς, δεν είχε δώσει σημεία ζωής τις τελευταίες ημέρες. Η ανησυχία των οικείων του οδήγησε στην αναζήτησή του και τελικά στον εντοπισμό του χωρίς τις αισθήσεις του.

Τα ακριβή αίτια που οδήγησαν στον θάνατό του αναμένεται να διευκρινιστούν από τη νεκροψία-νεκροτομή που θα διενεργηθεί.

Η είδηση της απώλειάς του έχει βυθίσει στο πένθος την ιδιαίτερη πατρίδα του, την Αιανή, αλλά και τους συναδέλφους του, οι οποίοι εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη για τον αδόκητο χαμό του.

Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

DEH river-party
Πτολεμαΐδα: Εκδήλωση της «ΜΕΤΑΒΑΣΗ Μ.Α.Ε.» παρουσία του Ν. Παπαθανάση – Παρουσιάζεται η μεγάλη επένδυση της Wonderplant
Πρόγραμμα Επιβράβευσης Αριστούχων Αποφοίτων Λυκείου Όμορων Δήμων
Η Tottis Pack προσλαμβάνει προσωπικό: Νέες θέσεις εργασίας με δωρεάν μετακίνηση από την Πτολεμαΐδα!
dei-05-2026-myhomeonline
κουρτιδης πτολεμαιδα
aiolikh verimioy
ραδιο καψουρα - Πτολεμαιδα-Εορδαια
Ράδιο Καψούρα
nikou sidiroupouloy
delikostas antallaktola
"Μελωδία 102.4 FM - No1 επιλογή στην Π.Ε. Κοζάνης"
ioardanidis