Συζήτηση του Γραμματέα του ΜέΡΑ25 Γιάνη Βαρουφάκη με πολίτες στην Κοζάνη για την ακρίβεια και τα κόκκινα δάνεια

Eordaialive Team
2λ ανάγνωσης
υζήτηση του Γραμματέα του ΜέΡΑ25 Γιάνη Βαρουφάκη με πολίτες στην Κοζάνη για την ακρίβεια και τα κόκκινα δάνεια

Συζήτηση του Γραμματέα του ΜέΡΑ25 Γιάνη Βαρουφάκη με πολίτες στην Κοζάνη για την ακρίβεια και τα κόκκινα δάνεια


Γ. Βαρουφάκης από την Κοζάνη: Έχει στηθεί μια παραοικονομία πάνω στη θεμέλιο λίθο της πτώχευσης του κόσμου

 

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Συζήτηση με πολίτες για την ακρίβεια και τα κόκκινα δάνεια είχε ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης στην Κοζάνη.

Η κρίση που βιώνουμε, είναι συνεχής από το 2010, δεν είναι άλλη κρίση, απλώς από το 2016 και μετά, κάποιοι κερδίζουν από την κρίση και την χρεοκοπία” ανέφερε ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25 και επισήμανε πως παράγουν κέρδη οι πολύ λίγοι από την πτώχευση των πολλών.

Είναι αέναη η παραγωγή μιζέριας και πτώχευσης καθώς αυτές οι διαδικασίες είναι σαν ένα μαγκανοπήγαδο που δεν σταματάει ποτέ” ανέφερε ακόμα ο Γιάνης Βαρουφάκης, καθώς έχει στηθεί μια παραοικονομία πάνω στη θεμέλιο λίθο της πτώχευσης του κόσμου.

Μέχρι το 2015 η πτώχευση τους επηρέαζε όλους, μετά το 2016 η μνημονιακή Ελλάδα μεταλλάχθηκε και κάποιοι άρχισαν να κερδίζουν από αυτό με ευθύνες της Κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ τότε που με όσα έκανε στο ζήτημα των κόκκινων δανείων έστρωσε τον δρόμο στον “Ηρακλή” του κ. Μητσοτάκη” υπογράμμισε ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης αναφέρθηκε ακόμα στους μηχανισμούς αυτούς πλουτισμού των αρπακτικών και της διεθνούς της ολιγαρχίας πάνω στα κόκκινα δάνεια, αλλά και στο Χρηματιστήριο Ενέργειας που επίσης στήθηκε από την προηγούμενη Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και απογειώθηκε σήμερα από την Μητσοτάκης Α.Ε..

Ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25 τέλος τόνισε την ανάγκη να υπάρξει προεκλογική σφυρηλάτηση ενός προοδευτικού προγράμματος κι ενός προοδευτικού μετώπου στην κοινωνία για να αντιπαλέψει αυτές τις ολιγαρχικές πολιτικές.

Οι υπάλληλοι των ολιγαρχών δεν χρειάζονται πρόγραμμα, πρόγραμμα τους είναι τα συμφέροντα και τα κελεύσματα της ολιγαρχίας, εμείς που επιδιώκουμε τη ρήξη με αυτή την ολιγαρχία, τα συμφέροντα και τις πολιτικές της, πρέπει να καθίσουμε και να συζητήσουμε για να υπάρξει σύγκλιση προεκλογικά” κατέληξε ο Γιάνης Βαρουφάκης.

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!