ΣΥΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Eordaialive Team
2λ ανάγνωσης
Συλλυπητήριο μήνυμα του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γεώργιου Κασαπίδη

ΣΥΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

 

 

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Με μεγάλη θλίψη και συγκίνηση η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Κοζάνης πληροφορήθηκε, τις προηγούμενες ημέρες το θάνατο του καταξιωμένου  επιχειρηματία Λεωνίδα Παπαγεωργίου, που με αφετηρία τη γενέτειρα Σιάτιστα διακρίθηκε για την διεθνή επιχειρηματική του δραστηριότητα στο χώρο κυρίως της γουνοποιίας αλλά και για την αξιοσύνη του, την εργατικότητά του, το ήθος και την αξιοπρέπειά του, την κοινωνική του ευαισθησία, την αγάπη για την πατρίδα και τον συνάνθρωπο .

Η επιχειρηματική του πορεία και  εθνική προσφορά, το έργο και οι ευεργεσίες του στη χώρα και στον τόπο του, τον καθιστούν υπόδειγμα εμπνευσμένου επιχειρηματία για το επιμελητήριό μας και τους ανθρώπους του και έτσι θα μείνει για πάντα στη μνήμη όλων μας.

Σήμερα, ημέρα  της εξοδίου ακολουθίας του εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του , στο « Ίδρυμα Παπαγεωργίου» που δημιούργησε μαζί με του άξιους επίσης αδερφούς του, στο Δήμαρχο  Βοίου της γενέτειράς του Σιάτιστας και σε όλους τους συντοπίτες του για την μεγάλη απώλεια.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει και η Μνήμη του Αιώνια .

 

 

 

Η Διοίκηση και ο  Πρόεδρος

του Επιμελητηρίου

Μητλιάγκας Ιωάννης

 

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!