ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΛΤΑ : Για το κλείσιμο Ταχ. Καταστημάτων Βελβεντού και Νεάπολης

Eordaialive Team
3λ ανάγνωσης
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΛΤΑ : Για το κλείσιμο Ταχ. Καταστημάτων Βελβεντού και Νεάπολης

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΛΤΑ : Για το κλείσιμο Ταχ. Καταστημάτων Βελβεντού και Νεάπολης

Kοζάνη 13 04 2022

 

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Διευθύνοντα Σύμβουλο ΕΛΤΑ

κο Γ. Κωνσταντόπουλο

Απελλού 1

101 88 ΑΘΗΝΑ

 

 

κ. Σύμβουλε,

με έκπληξη και έκδηλη ανησυχία παρακολουθούμε οι εργαζόμενοι αλλά και το σύνολο των φορέων και πολιτών του Ν. Κοζάνης αλλά και της ευρύτερης περιοχής μας, την πρόθεση της Διοίκησης μετά τη συστηματική υποβάθμιση των προσφερόμενων ταχυδρομικών υπηρεσιών, ουσιαστικά για το οριστικό κλείσιμο των Ταχυδρομικών Καταστημάτων Νεάπολης Βοΐου & Βελβεντού που λειτουργούν εδώ και δεκαετίες και εξυπηρετούν, λόγω και της θέσης τους, όχι μόνον διάφορες Υπηρεσίες και επιχειρήσεις αλλά και μεγάλο αριθμό πολιτών, κυρίως συνταξιούχους και ηλικιωμένους.

 

Είναι βέβαιο ότι σε μια περίοδο, όπου και λόγω της βίαιης απολιγνιτοποίησης στην Δυτική Μακεδονία, η περιοχή μας δοκιμάζεται σκληρά, τυχόν υλοποίηση αυτής της απόφασης όχι μόνο υπονομεύει περαιτέρω τα συμφέροντα της Υπηρεσίας μας, αλλά και θα έχει τη γενική κατακραυγή των φορέων και του συνόλου των πολιτών της Δυτικής Μακεδονίας.

 

Επειδή μια τόσο σοβαρή και καθοριστική για την Υπηρεσία, τους εργαζόμενους αλλά και τους πολίτες απόφαση δεν μπορεί να ληφθεί ερήμην των ενδιαφερομένων, σας καλούμε να επανεξετάσετε την απόφασή αυτή και η λύση να αναζητηθεί μέσα από έναν ειλικρινή διάλογο στην κατεύθυνση της επέκτασης των δραστηριοτήτων του Ταχυδρομείου και όχι της συρρίκνωσης του.

 

Σε διαφορετική περίπτωση σας γνωρίζουμε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι η αντίδρασή μας θα είναι άμεση, θα προασπίσουμε τα συμφέροντα της Υπηρεσίας, των πολιτών και των συναδέλφων και είμαστε απόλυτα βέβαιοι ότι στον αγώνα για την ΜΗ περαιτέρω υποβάθμιση των ταχυδρομικών υπηρεσιών θα έχουμε αρωγούς το σύνολο του πολιτικού προσωπικού της Περιφέρειας μας.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

 1. Πρόεδρο Δ.Σ. ΕΛΤΑ
 2. Γενικούς Δ/ντές ΕΛΤΑ
 3. Περιφερειακή Διεύθυνση Μακεδονίας, Θράκης, Θεσσαλίας,

Ηπείρου και Κέρκυρας

 1. Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας
 2. ΚΕΔΕ Δυτικής Μακεδονίας.
 3. Δημάρχους Βοΐου Ν. Κοζάνης & Βελβεντού
 4. Βουλευτές Ν. Γρεβενών, Ημαθίας,

Καστοριάς, Κοζάνης, Πέλλας, Φλώρινας.

 1. ΠΟΣΤ
 2. Εργατικά Κέντρα Ν. Γρεβενών, Ημαθίας,

Καστοριάς, Κοζάνης, Πέλλας, Φλώρινας.

 1. Μ.Μ.Ε
 2. Ταχ. Καταστήματα

 

Για το Δ.Σ.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ              Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

 

 

ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ                             ΚΑΛΙΟΠΠΗ ΛΙΟΛΙΟΥ

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!