Ο υποψήφιος Δήμαρχος Κοζάνης, Γιάννης Κοκκαλιάρης, με στελέχη της παράταξης “Μαζί για την Κοζάνη”,  επισκεφθήκαν την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κοζάνης.

Eordaialive Team
2λ ανάγνωσης
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Κοζάνης, Γιάννης Κοκκαλιάρης, με στελέχη της παράταξης "Μαζί για την Κοζάνη",  επισκεφθήκαν την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κοζάνης.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Κοζάνης, Γιάννης Κοκκαλιάρης, με στελέχη της παράταξης “Μαζί για την Κοζάνη”,  επισκεφθήκαν την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κοζάνης.

 

Ο  υποψήφιος Δήμαρχος Κοζάνης, Γιάννης Κοκκαλιάρης, με στελέχη της παράταξης “Μαζί για την Κοζάνη“,  επισκεφθήκαν την Πέμπτη 16 Μαρτίου την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κοζάνης.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τα στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ενημερώθηκαν για τις ανάγκες που υπάρχουν, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αλλά και τις λύσεις που προτείνουν.

Τα στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας εξέφρασαν τη λύπη τους για τη διαχρονική απουσία της εκάστοτε Δημοτικής Αρχής,  τόνισαν πως θα ήθελαν την τοπική αυτοδιοίκηση κοντά τους, στα σοβαρότατα ζητήματα που καλούνται να αντιμετωπίσουν και ευελπιστούν στη στήριξη και τη συμμετοχή του Δήμου στις διεκδικήσεις τους.

Συγκεκριμένα ανέφεραν ότι:

  • Οι εγκαταστάσεις τους βρίσκονται σε δυσπρόσιτο σημείο της πόλης.
  • Το οδικό δίκτυο της Κοζάνης δυσκολεύει πολύ το έργο τους, καθώς δεν έχει περιφερειακούς δρόμους και βασίζεται σε δυο κεντρικές οδούς, τη Γκέρτσου και την Παύλου Μελά.
  • Κάθε Σάββατο πρωί,  το έργο τους γίνεται ακόμα πιο δύσκολο, αφού στην ίδια γειτονιά γίνεται η μεγάλη λαϊκή αγορά της Κοζάνης.
  • Οι εγκαταστάσεις δεν είναι λειτουργικές, τόσο για το έμψυχο δυναμικό, όσο και για το χώρο στάθμευσης των οχήματα της υπηρεσίας τους.

Ο ρόλος της Πυροσβεστικής είναι σημαντικός, καθώς συμμετέχει σε όλα τα σχέδια Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κοζάνης και είναι ένας πολύτιμος συνεργάτης σε όλα τα επίπεδα.

Για εμάς, αυτοί οι άνθρωποι είναι οι δικοί μας ήρωες και οφείλουμε να παρέχουμε κάθε δυνατή βοήθεια αλλά και να οργανώσουμε έτσι τον Δήμο μας, ώστε να διευκολύνουμε το τόσο σημαντικό έργο – λειτούργημά τους.

Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Ο υποψήφιος Δήμαρχος Κοζάνης, Γιάννης Κοκκαλιάρης, με στελέχη της παράταξης "Μαζί για την Κοζάνη",  επισκεφθήκαν την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κοζάνης. Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Ο υποψήφιος Δήμαρχος Κοζάνης, Γιάννης Κοκκαλιάρης, με στελέχη της παράταξης "Μαζί για την Κοζάνη",  επισκεφθήκαν την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κοζάνης. Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Ο υποψήφιος Δήμαρχος Κοζάνης, Γιάννης Κοκκαλιάρης, με στελέχη της παράταξης "Μαζί για την Κοζάνη",  επισκεφθήκαν την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κοζάνης. Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Ο υποψήφιος Δήμαρχος Κοζάνης, Γιάννης Κοκκαλιάρης, με στελέχη της παράταξης "Μαζί για την Κοζάνη",  επισκεφθήκαν την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κοζάνης. Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Ο υποψήφιος Δήμαρχος Κοζάνης, Γιάννης Κοκκαλιάρης, με στελέχη της παράταξης "Μαζί για την Κοζάνη",  επισκεφθήκαν την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κοζάνης. Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Ο υποψήφιος Δήμαρχος Κοζάνης, Γιάννης Κοκκαλιάρης, με στελέχη της παράταξης "Μαζί για την Κοζάνη",  επισκεφθήκαν την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κοζάνης. Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Ο υποψήφιος Δήμαρχος Κοζάνης, Γιάννης Κοκκαλιάρης, με στελέχη της παράταξης "Μαζί για την Κοζάνη",  επισκεφθήκαν την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κοζάνης.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!