Μαζί για την Κοζάνη – Η προχειρότητα με την οποία αντιμετωπίστηκε από τη Δημοτική Αρχή ο κανονισμός κοινόχρηστων χώρων του Δήμου Κοζάνης είναι μνημειώδης. 

Eordaialive Team
2λ ανάγνωσης
Μαζί για την Κοζάνη - Η προχειρότητα με την οποία αντιμετωπίστηκε από τη Δημοτική Αρχή ο κανονισμός κοινόχρηστων χώρων του Δήμου Κοζάνης είναι μνημειώδης. 

Με λύπη μας πληροφορηθήκαμε τα τεκταινόμενα στο Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης από τους Δημοτικός Σύμβουλος και μέλη της παράταξης «Μαζί για την Κοζάνη»,  Γιάννη Ιωαννίδη και Κωνσταντίνου Κούρου.

Η προχειρότητα με την οποία αντιμετωπίστηκε από τη Δημοτική Αρχή ο κανονισμός κοινόχρηστων χώρων του Δήμου Κοζάνης είναι μνημειώδης.

Ένα θέμα το οποίο συζητήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο αλλά δεν μπόρεσε να πάρει την απαραίτητη πλειοψηφία και επανέρχεται μετά από δύο μέρες προς ψήφιση δια περιφοράς!

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Στις 15 Ιανουαρίου του 2023 έληξαν τα μέτρα του COVID19 και δημιουργήθηκε ένα κενό όσον αφορά το θέμα των τραπεζοκαθισμάτων πέριξ της πλατείας Νίκης. Ένα θέμα που θα έπρεπε να είχε λυθεί μέσω διαβούλευσης με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς πολλούς    μήνες πριν και όχι την τελευταία στιγμή και μάλιστα οχτώ μήνες πριν τις εκλογές, εν μέσω των αποκριάτικων εκδηλώσεων της πόλης.

Στηρίζουμε την απόφαση των Δημοτικών Συμβούλων και μελών της παράταξής μας Γιάννη Ιωαννίδη και Κωνσταντίνου Kουρού να μη συμμετέχουν στη σημερινή ψήφοφορία δια περιφοράς.

Πιστεύουμε στην ανάπτυξη της πόλης μας και στη βιωσιμότητα των επιχειρήσεων, αρκεί να υπάρχει ισότητα και ισονομία. Ζητάμε από την δημοτική αρχή να πάρει στα σοβαρά το ρόλο της και να φέρει προς ψήφιση έναν κανονισμό, σύγχρονο, βάσει των αναγκών της πόλης και των επιχειρήσεων της.

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!