Κοζάνη: Συγκέντρωση γονέων και σωματείων στο Μαμάτσειο για την στελέχωση της παιδιατρικής και του Μαμάτσειου

Eordaialive Team
2λ ανάγνωσης
Κοζάνη: Συγκέντρωση γονέων και σωματείων στο Μαμάτσειο για την στελέχωση της παιδιατρικής και του Μαμάτσειου

Είκοσι έξι σύλλογοι γονέων της περιοχής της Κοζάνης και σωματεία της περιοχής συγκεντρώθηκαν την Τετάρτη το πρωί στο Μαμάτσειο διαμαρτυρόμενοι για την κατάσταση στην παιδιατρική του Μαμάτσειου και τη στελέχωση του Νοσοκομείου με γιατρούς.

Ο κ. Μιχάλης Χασάπης, ο μόνος μόνιμος γιατρός της παιδιατρικής ανέφερε ότι μετά από αποχωρήσεις έμειναν μόνο δυο γιατροί και δεν μπορεί να κατατεθεί πρόγραμμα καθημερινής εφημέρευσης. «Η καθημερινή λειτουργία της κλινικής είναι αδύνατη. Υπάρχουν έξι ειδικευόμενοι και δυο ειδικοί. Με γιατρούς από άλλες περιοχές και υπερβάλλουσες εφημερίες των δυο ειδικών γιατρών καλύπτονται οι εφημερίες. «Είναι εξουθενωτικό και παράνομο για έναν γιατρό να εφημερεύει τις μισές μέρες του μήνα» όπως είπε. Για την επιστροφή γιατρού ανέφερε ότι δεν γνωρίζει κάτι, καθώς δεν έχει υπογραφτεί ακόμα σύμβαση.

Να στελεχωθεί με έξι γιατρούς η παιδιατρική ζήτησε ο Δημήτρης Ντέντης, μια κλινική που βρίσκεται σε κατάσταση πλήρους αποδιοργάνωσης. Η πρόεδρος του 1ου δημοτικού Σχολείου Κοζάνης δήλωσε ότι «είναι κρίμα και άδικο να έχουμε έλλειψη γιατρών και να τρέχουμε σε ιδιώτες και να πληρώνουμε χρήματα από την τσέπη μας». Ο Κώστας Κοζικόπουλος, αντιπρόεδρος του 8ου Δημοτικού Σχολείου μίλησε για κενά στο πρόγραμμα των εφημεριών όταν υπάρχουν τέσσερις οργανικές θέσεις που δεν έχουν πληρωθεί.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

 

Ιωάννα Παπαδημητρίου – .prlogos.gr

Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Κοζάνη: Συγκέντρωση γονέων και σωματείων στο Μαμάτσειο για την στελέχωση της παιδιατρικής και του Μαμάτσειου Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Κοζάνη: Συγκέντρωση γονέων και σωματείων στο Μαμάτσειο για την στελέχωση της παιδιατρικής και του Μαμάτσειου Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Κοζάνη: Συγκέντρωση γονέων και σωματείων στο Μαμάτσειο για την στελέχωση της παιδιατρικής και του Μαμάτσειου Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Κοζάνη: Συγκέντρωση γονέων και σωματείων στο Μαμάτσειο για την στελέχωση της παιδιατρικής και του Μαμάτσειου Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Κοζάνη: Συγκέντρωση γονέων και σωματείων στο Μαμάτσειο για την στελέχωση της παιδιατρικής και του Μαμάτσειου Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Κοζάνη: Συγκέντρωση γονέων και σωματείων στο Μαμάτσειο για την στελέχωση της παιδιατρικής και του Μαμάτσειου Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Κοζάνη: Συγκέντρωση γονέων και σωματείων στο Μαμάτσειο για την στελέχωση της παιδιατρικής και του Μαμάτσειου Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Κοζάνη: Συγκέντρωση γονέων και σωματείων στο Μαμάτσειο για την στελέχωση της παιδιατρικής και του Μαμάτσειου

Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Κοζάνη: Συγκέντρωση γονέων και σωματείων στο Μαμάτσειο για την στελέχωση της παιδιατρικής και του ΜαμάτσειουEordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Κοζάνη: Συγκέντρωση γονέων και σωματείων στο Μαμάτσειο για την στελέχωση της παιδιατρικής και του ΜαμάτσειουEordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Κοζάνη: Συγκέντρωση γονέων και σωματείων στο Μαμάτσειο για την στελέχωση της παιδιατρικής και του Μαμάτσειου

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!