Κοζάνη: Mε τους Υγειονομικούς σε αναστολή συναντήθηκε ο Γιώργος Τράγκας – Τι συζητήθηκε (βίντεο)

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Κοζάνη: Mε τους Υγειονομικούς σε αναστολή συναντήθηκε ο Γιώργος Τράγκας - Τι συζητήθηκε (βίντεο)

Κοζάνη: Mε τους Υγειονομικούς  σε αναστολή συναντήθηκε ο Γιώργος Τράγκας – Τι συζητήθηκε

 

 

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

ΚΙΝΗΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ  – Υγειονομικοί στην Κοζάνη: «Ο Μητσοτάκης μας συμπεριφέρεται απάνθρωπα, δεν είμαστε εγκληματίες»

 

«Ούτε εγκληματίες να είμασταν. Έρχονται Χριστούγεννα και δεν έχουμε φαγητό για τα παιδιά μας». Οι 40 υγειονομικοί υπάλληλοι που τέθηκαν σε διαθεσιμότητα στο Νοσοκομείο «Μαμάτσειο» της Κοζάνης, περιέγραψαν στον Γιώργο Τράγκα και στο κλιμάκιο του Κ.ΕΛ.ΑΝ την κόλαση στην οποία τους έριξε η κυβέρνηση Μητσοτάκη.

 

Οι υγειονομικοί που αγωνίστηκαν υπεράνθρωπα στην πρώτη φάση της πανδημίας και αρρώστησαν μια και δύο φορές  από τον covid, σήμερα κάθονται στο κρύο έξω από το νοσοκομείο, περιμένοντας να μάθουν πότε η απολυταρχική και απάνθρωπη κυβέρνηση Μητσοτάκη θα αποφασίσει γι’ αυτούς μια καλύτερη τύχη. Κανένα μεγάλο κανάλι δεν έχει πάει να ακούσει τις απόψεις τους. Η ΕΡΤ3 πήγε και πήρε μια συνέντευξη στην αρχή που τέθηκαν σε διαθεσιμότητα, αλλά αλλοίωσε το περιεχόμενο. Άλλα είπαν και άλλα μεταδόθηκαν κατόπιν οδηγιών του Μαξίμου.

Στο βίντεο που ακολουθεί, θα ακούσετε την απόγνωση αυτών των ανθρώπων που τους έδιωξαν από το Εθνικό Σύστημα Υγείας διαλύοντας τα νοσοκομεία.

 

 

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!