Κωτσιδης Στέφανος

Κοζάνη: Ενεργοποιείται τη νέα σχολική χρονιά ο Πόλος Εκπαιδευτικής Καινοτομίας & ΤΠΕ

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Η ενεργοποίηση του Πόλου Εκπαιδευτικής Καινοτομίας, Τεχνολογίας, Πληροφορίας και Επικοινωνιών Κοζάνης αποτέλεσε το κεντρικό θέμα συζήτησης κατά τη διάρκεια συνάντησης εργασίας, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 31 Μαΐου 2023, στο Δημαρχείο Κοζάνης.

Ο δήμαρχος Κοζάνης, Λάζαρος Μαλούτας συζήτησε με τη διευθύντρια Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας,  Δέσποινα Παπαδοπούλου και το σύμβουλο πληροφορικής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας, Σάκη Παπαβασιλείου, όλες τις λεπτομέρειες για την εκκίνηση της λειτουργίας του ΠΕΚΤΠΕ.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Untitled-2

Οι παριστάμενοι επιβεβαίωσαν την ετοιμότητα για την έναρξη λειτουργίας του Πόλου Εκπαιδευτικής Καινοτομίας και ΤΠΕ Κοζάνης, από τη νέα σχολική χρονιά.

Ο κ.Μαλούτας υπογράμμισε τη σημασία της ψηφιακότητας για το μέλλον αναφέροντας χαρακτηριστικά, ότι  «Η εκπαίδευση και η έρευνα είναι σημαντικές για την ανάπτυξη ενός καινοτόμου αστικού περιβάλλοντος. Για την υλοποίηση της «έξυπνης πόλης» είναι απαραίτητο οι πολίτες της να εκπαιδευτούν. Σε αυτό στοχεύουμε μέσω του Πόλου Εκπαιδευτικής Καινοτομίας, Τεχνολογίας, Πληροφορίας και Επικοινωνιών Κοζάνης».

Σημειώνεται, ότι ο σκοπός του ΠΕΚΤΠΕ  είναι η προώθηση της πληροφορικής παιδείας και της εκπαιδευτικής καινοτομίας, η ανάδειξη του ανθρώπινου εκπαιδευτικού δυναμικού και η συνεισφορά τους στην εκπαιδευτική διαδικασία και τη μάθηση.

Υπενθυμίζεται, ότι υλοποίηση του Πόλου Καινοτομίας ήταν αποτέλεσμα της σύμπραξης του Δήμου Κοζάνης, της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας και του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.

 

 

 

 

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

BnS Ptolemaida

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Το eordaialive.com δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενο τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το eordaialive.com ασπάζεται βαθιά, τις δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

karaiskos
Μίμτσης Πέτρος
Δεληκώστας Πτολεμαιδα
freen market ptolemaida
radio-kapsoyra-eordaialive.
Ασφλαειες Νικου Πτολεμαιδα - Εορδαία
afrokrema - ptolemaida-eordaia

Το Eordaialive στα Social Media

asepop velventoy
radio melodia ptolemaida
τριανταφυλλος ιορδανίδης