Κοζάνη: Αγωνιστική υποδοχή του Πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη

Eordaialive Team
3λ ανάγνωσης
Αγωνιστική υποδοχή του Πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη

Κοζάνη: Αγωνιστική υποδοχή του Πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη


 

Την περίοδο που οι υγειονομικοί διαμαρτύρονται για τις εξοντωτικές συνθήκες εργασίας, τις μετακινήσεις, την υποστελέχωση, τις χιλιάδες μέρες ρεπό και άδειας που μας οφείλονται, η κυβέρνηση που επιδιώκει να μετατρέψει τα νοσοκομεία σε επιχειρήσεις και τους ασθενείς σε πελάτες έρχεται να κάνει άλλη μια φιέστα!

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Αποτελεί πρόκληση και κοροϊδία, αυτήν την περίοδο, η παρουσία κυβερνητικού κλιμακίου, με επικεφαλής τον πρωθυπουργό στην περιοχή μας.

Έρχονται για να πραγματοποιήσουν τα εγκαίνια της 5ης μονάδας του ΑΗΣ Πτολεμαΐδας τη στιγμή που έχουν κλείσει σχεδόν όλες οι μονάδες γύρω μας, που έχουν χαθεί εκατοντάδες θέσεις εργασίας, που οι εργολάβοι κάνουν χρυσές δουλειές. Ανακοινώνουν ένα νέο φιλοεπενδυτικό πακέτο-φιλέτο για τους επιχειρηματικούς ομίλους, τη στιγμή που έχουν καθηλωμένους τους δικούς μας μισθούς, που μας έχουν κόψει εδώ και μια δεκαετία τον 13-14ο μισθό, που μας μαστίζει η ακρίβεια και η ενεργειακή φτώχεια.

Πακέτα στους επιχειρηματίες των «πράσινων» επενδύσεων, power pass και καλάθι νοικοκυράς-κοροϊδια για εμάς.

Ενδεικτικό του πόσο βαθιά μπάζουν στο παιχνίδι των «πράσινων» επιχειρηματικών ομίλων την περιοχή μας είναι οι πρόσφατες ανακοινώσεις για την εγκατάσταση μονάδας Συμπαραγωγής Ηλεκτρισμού-Θερμότητας Υψηλής Απόδοσης στο Μποδοσάκειο νοσοκομείο.

Δεν μας κάνει εντύπωση που οι προτεραιότητες για την κυβέρνηση και την Ε.Ε. για την αξιοποίηση του περίφημου Ταμείου Πράσινης Μετάβασης δεν βάζουν στο επίκεντρο τις λαϊκές ανάγκες για την υγεία του λαού της περιοχής, πρώτα από όλα με το απαραίτητο προσωπικό, αλλά την κερδοφορία των εταιριών που θα κερδοσκοπήσουν με το έργο αυτό.

Άραγε η διοίκηση του νοσοκομείου παραδέχεται ότι λειτουργεί με κριτήρια Ανώνυμης Επιχείρησης που ζυγίζει πόσα κόβει από το ρεύμα και τη θέρμανση και τότε ίσως να δώσει και κάτι για προσλήψεις και ανάγκες των εργαζομένων;

Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ καλεί όλους τους υγειονομικούς, όλους τους εργαζόμενους της περιοχής να πάρουν μέρος στην αγωνιστική υποδοχή του πρωθυπουργού ώστε να γίνει ξεκάθαρο ότι η πολιτική της κυβέρνησης δεν είναι ανεκτή.

ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΔΟΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ!

ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ-ΚΛΙΝΙΚΗΣ-ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

Διεκδικούμε:

  • Πλήρη ανάπτυξη του συστήματος Υγείας – Πρόνοιας – ΕΚΑΒ. Γενναία χρηματοδότηση από τον κρατικό προϋπολογισμό.
  • Προσλήψεις μόνιμου προσωπικού όλων των κατηγοριών.  Ένταξη στα ΒΑΕ
  • Μονιμοποίηση των συμβασιούχων, επικουρικών, ΣΟΧ.
  • Αυξήσεις μισθών – Επαναφορά 13ου και 14ου μισθού

Πτολεμαΐδα 11/02/2023

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!