Κοσμάς Καλεντεριάδης(μέλος επιμελητηρίου Κοζάνης) για επίσκεψη αναπληρώτριας υπουργός Υγείας Μίνας Γκάγκα :”Περιμένω να ακούσω αν είπατε την κυρία υπουργό, ότι η επικοινωνία με τους ασθενής, είναι σχεδόν αδύνατη”.

Eordaialive Team
6λ ανάγνωσης
Κοσμάς Καλεντεριάδης(μέλος επιμελιτηρίου Κοζάνης) για επίσκεψη αναπληρώτριας υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα :''Περιμένω να ακούσω αν είπατε την κυρία υπουργό, ότι η επικοινωνία με τους ασθενής, είναι σχεδόν αδύνατη''.

Κοσμάς Καλεντεριάδης (μέλος επιμελητηρίου Κοζάνης) για επίσκεψη αναπληρώτριας υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα :”Περιμένω να ακούσω αν είπατε την κυρία υπουργό, ότι η επικοινωνία με τους ασθενής, είναι σχεδόν αδύνατη”.

Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Κοσμάς Καλεντεριάδης(μέλος επιμελητηρίου Κοζάνης) για επίσκεψη αναπληρώτριας υπουργός Υγείας Μίνας Γκάγκα :''Περιμένω να ακούσω αν είπατε την κυρία υπουργό, ότι η επικοινωνία με τους ασθενής, είναι σχεδόν αδύνατη''.

 

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

10 μέρες δίχως καμία επικοινωνία με το ΜΑΜΑΤΣΕΙΟ και εχθές την νύχτα όταν γίναμε κ@λ@ς , μου είπαν ότι η μάνα μου ( γιαγιά ) μου, δεν είναι καλά . Μπορεί να πεθάνει αλλά θα παραδώσει ψυχή. Αυτοί όλοι τι ψυχή θα παραδώσουν άραγε ;
Ευτυχώς υπάρχουν κάποιοι γιατροί σαν τον Konstantinos Stokkos , τον Giannis Pateras Μιχαήλ Δουλγεράκης και ας με συγχωρέσουν αυτοί που αναφέρομαι τώρα γιατί είναι αρκετοί, και μπορεί κάποιος να προσεγγίζει το πρόβλημα ιατρικά αλλά και ανθρώπινα.
Μου είπαν χθες κάτι παληκάρια στην παθολογική, να μην φωνάζω αλλά τελικά μετά τις φωνές μου είπαν ότι θα χρειαστεί επείγον να μπει αναπνευστικός καθετήρας. Η χούντα να μην μπορείς να δεις τον άνθρωπο σου , πότε θα αλλάξει; Δεν μπορείτε κύριοι ,δύο , τρεις φορές την μέρα να δείχνετε στο συγγενή τον άνθρωπο του; Σας αφήσαμε μια γυναίκα που στα 93 έκανε 3 φαγητά την μέρα και την ξανά είδαμε σαν λείψανο. Να παρακαλάτε να βγεί όρθια εκεί πάνω .
Αύριο θα είναι κάποια μητέρα η πατέρας η συγγενείς κάποιου από εσάς που διαβάζετε το κείμενο.
Αύριο μπορεί να είναι κάποιος από τους δικούς σου φίλε μου ,που με συνοδεψες στο θάλαμο.
Αύριο μπορεί να είναι ένας από τους δικούς σου ρε γιατρέ που μου κουνησες το δάχτυλο γυρίζοντας την πλάτη να φύγεις.
Αύριο μπορεί να είμαι εγώ ή εσύ που διαβάζεις αυτό το μήνυμα .
Προλάβατε ενημερώσατε αστυνομία και ασφάλεια ; Μπράβο σας. Γιατί δεν λέτε στην αστυνομία και σε τι κατάσταση ήταν η μάνα μου ; Η μάνα κάποιου άλλου ; Γιατί δεν λέτε στην αστυνομία ότι σας ψάχνουμε τόσες μέρες για ενημέρωση και δεν σας βρίσκουμε; Γιατί δεν λέτε στην αστυνομία ότι γιατροί εφημερίας κοιμούνται στο σπίτι τους και δεν είναι καν στο νοσοκομείο. Ξέρω κι εγώ γιατρούς που οι άνθρωποι ξαπλώνουν λίγα λεπτά να αντέξουν, σ ένα κρεβάτι δίπλα απ’ τους ασθενείς τους . Δεν πάνε σπίτι τους .
Γιατί δεν μου κάνετε μια μήνυση να δούμε ποιός θα χάσει ;
Αντί να πείτε την αλήθεια , σας πείραξε που την ακούσατε από μένα και προλάβατε να ενημερώσετε αυτούς που μας προστατεύουν.
Αλλά να ξέρετε ότι κι εκεί υπάρχουν άνθρωποι και φέρονται σαν άνθρωποι.
Σας έχουν μάθει . Σας ξέρουν . Γνωρίζουν ότι το κάναμε κέντρο υγείας κι ότι η εσωτερικές σας διαμάχες και οι ” θέσεις ” ,δεν σας αφήνουν να δείτε πέρα απ’ την μύτη σας .
Βάλατε και συνοδεία να πάμε στον όροφο να υπογράψω για τα καθέκαστα. Πείτε μου ένα λόγο ; Δεν ήξερα τον δρόμο και με συνόδεψε ο μεγαλόσωμος τραυματιοφορέας; Δεν έχω κάτι με τον κύριο , τον λόγο ζητάω. Πιστεύετε ότι θα με σταματούσε αν κάτι ήθελα να κάνω ; Πόσο γελοίοι είστε μερικοί εκεί πάνω .
Στην είσοδο μια γυναίκα να εξιστορεί το ίδιο πρόβλημα, μάρτυρες ο ευγενέστατος φύλακας και η ευγενέστατη κυρία στην είσοδο. Το ίδιο έμαθα με άλλους τρεις . Φαντάζομαι ότι ακριβώς το ίδιο συμβαίνει και με πολύ περισσότερους. Ατέλειωτα τηλεφωνήματα. Ατελείωτες ώρες ψυχικής οδύνης για ασθενείς και συγγενείς . Απέραντος πόνος και θλίψη. Κι επειδή μάλλον κάποιος με λυπήθηκε εκεί μέσα , σήμερα παρέλαβα ανώνυμα μια φωτογραφία με την γιαγιά μου σαν λείψανο. Με τρόμο και πόνο αντίκρισαν τα μάτια μου την φωτογραφία αλλά Υπάρχουν ακόμη άνθρωποι.
Όπως κι αν έχει ,τώρα είναι που δεν θα με σταματήσει τίποτα και κανένας .
Μόνο ο θεός.
Σε λίγο θα είναι εδώ η υπουργός. .
Να δω τι θα τις πουν , ποιοί θα τα πουν, τι θα ακούσει και τι θα παρουσιάσουν τα κανάλια.
Εσείς συνεχίστε να παίρνετε μέτρα για τα καταστήματα . Τα νοσοκομεία αφήστε τα στο ελεοςςςς τους .
Ξεφτίλα. Ξεφτιλααααααα. Και μην ακούσω κάτι άλλο . Τι έζησα προσωπικά κι απ’ τις δυο πλευρές.
Και μάλιστα η κυρία που μίλησα τελευταία στο νοσοκομείο όταν κατάλαβα πως κάτι δεν πάει καλά , την ρωτήσω αν μπορούν να δοκιμάσουν θεραπείες με μονοκλωνικό και μου απάντησε ( αν θέλετε μπορούμε να κάνουμε αίτηση ) .
Εγωωωωωω έπρεπε να σας το πω ;;;;;
Την ίδια νύχτα η μάνα μου χρειάστηκε καθετήρα θώρακα .
Παίζουν όλα τα κανάλια στατιστικά από εμβολιασμένους και μη , παίζουν για την Μπουτσουάνα , παίζουν για το νέο κύμα , παίζουν ,παίζουν παζουννννννννν το πουλά……. …… ι τους , αλλά για γιατρούς , θεραπείες, ελλείψεις και ότι άλλο αφορά την πραγματικά λύση η αποσυμφόρηση του προβλήματος, δεν παίζουν τίποτα .
Περιμένω να ακούσω αν είπατε την κυρία υπουργό, ότι η επικοινωνία με τους ασθενής, είναι σχεδόν αδύνατη.
Δεν τελειώσαμε ακόμη κύριοι.
Υγεία και Ευλογία σε όλους.
Ο αγώνας συνεχίζεται!!

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!