Η πολιτική του Δήμου Κοζάνης για την Ισότητα παρουσιάστηκε σε ημερίδα της ΚΕΔΕ

Eordaialive Team
2λ ανάγνωσης
Η πολιτική του Δήμου Κοζάνης για την Ισότητα παρουσιάστηκε σε ημερίδα της ΚΕΔΕ

Η πολιτική του Δήμου Κοζάνης για την Ισότητα παρουσιάστηκε σε ημερίδα της ΚΕΔΕ

 

Στην 4η ενημερωτική ημερίδα της Κ.Ε.Δ.Ε. με θέμα: «Ενημέρωση για ζητήματα σεξουαλικής παρενόχλησης και βίας στο χώρο εργασίας», συμμετείχε ο Δήμος Κοζάνης, την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου, στο Πολιτιστικό Κέντρου του Δήμου Λαμιέων.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Στην ημερίδα παρέστησαν η αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων και Μελετών και πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας,  Νούλα Τουμπουλίδου, καθώς και ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού, Γρηγόρης Τζουμερκιώτης.

Οι δύο αιρετοί ήταν προσκεκλημένοι ώστε να πραγματοποιήσουν παρουσίαση με θέμα  «Τοπικό Σχέδιο Δράσης για την Ισότητα: Από το σχεδιασμό στην εφαρμογή καλών πρακτικών». Υπενθυμίζεται, ότι ο Δήμος Κοζάνης αποτελεί υπόδειγμα για τους άλλους δήμους, καθώς έχει ψηφίσει και ήδη υλοποιεί το μοναδικό Σχέδιο Δράσης για την Ισότητα στη χώρα.

Αξίζει να σημειωθεί, πως πρόκειται για την τέταρτη ημερίδα που διοργανώνεται με πρωτοβουλία της Επιτροπής Ισότητας της Κ.Ε.Δ.Ε., στο πλαίσιο υλοποίησης του Μνημονίου Συνεργασίας που υπεγράφη μεταξύ της Κ.Ε.Δ.Ε., της Γενικής Γραμματείας Ισότητας των Φύλων, του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης και του Κέντρου Ερευνών για Θέματα Ισότητας.

Αντίστοιχες ημερίδες, πραγματοποιήθηκαν το προηγούμενο διάστημα σε Τρίκαλα, Κοζάνη και Θεσσαλονίκη. Στόχο αποτελεί η ενημέρωση, ευαισθητοποίηση και επιμόρφωση τόσο των αιρετών όσο και των εργαζομένων στις Κοινωνικές Υπηρεσίες των δήμων. Τα θέματα της ενημέρωσης άπτονται των ζητημάτων έμφυλης βίας και σεξουαλικής παρενόχλησης στο χώρο εργασίας, ενώ συμπεριλαμβάνουν τον σχεδιασμό δράσεων για την πρόληψη και την αντιμετώπιση αυτών των φαινομένων σε τοπικό επίπεδο.

 

Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Η πολιτική του Δήμου Κοζάνης για την Ισότητα παρουσιάστηκε σε ημερίδα της ΚΕΔΕ Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Η πολιτική του Δήμου Κοζάνης για την Ισότητα παρουσιάστηκε σε ημερίδα της ΚΕΔΕ Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Η πολιτική του Δήμου Κοζάνης για την Ισότητα παρουσιάστηκε σε ημερίδα της ΚΕΔΕ

ΜΕ ΕΤΙΚΕΤΑ:
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!