Η Παράταξη Μαζί για την Κοζάνη – Επισκέφθηκε την Διοίκηση των Αστικών ΚΤΕΛ ΚΟΖΑΝΗΣ

Eordaialive Team
2λ ανάγνωσης
Η Παράταξη Μαζί για την Κοζάνη - Επισκέφθηκε την Διοίκηση των Αστικών ΚΤΕΛ ΚΟΖΑΝΗΣ

Η Παράταξη Μαζί για την Κοζάνη – Επισκέφθηκε την Διοίκηση των Αστικών ΚΤΕΛ ΚΟΖΑΝΗΣ

 

Σήμερα είχαμε την ευκαιρία να επισκεφθούμε την Διοίκηση των Αστικών ΚΤΕΛ ΚΟΖΑΝΗΣ όπου ακούσαμε τις απόψεις τους και συνομιλήσαμε για τα συγκοινωνιακά θέματα του Δήμου μας.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Η συζήτηση μας ήταν άκρως εποικοδομητική καθώς ενημερωθήκαμε για όλα τα θέματα που προβληματίζουν και απασχολούν τη διοίκηση των Αστικών ΚΤΕΛ. Παράλληλα ενημερωθήκαμε τόσο για τη νέα ηλεκτρονική κάρτα όσο και για το νέο σύστημα τηλεματικής που χρησιμοποιούν.

Οφείλουμε να επιστήσουμε την προσοχή στην Διοίκηση του Δήμου Κοζάνης σε ότι αφορά την ανάπλασης της πλατείας Λασσάνη, καθώς θα δημιουργήσει, παράλληλα με τις εργασίες που θα γίνουν το επόμενο διάστημα σε δρόμους περιμετρικά της πλατείας, σοβαρότατο πρόβλημα στο συγκοινωνιακό κομμάτι του κέντρου της πόλης.

Επιπλέον ανησυχητικό είναι ότι δεν έχει προηγηθεί σοβαρός σχεδιασμός από τη διοίκηση του Δήμου για τη μεταφορά των εγκαταστάσεων των Αστικών ΚΤΕΛ, καθόλη την διάρκεια των εργασιών, καθώς και μέριμνα για την ομαλή εξυπηρέτηση των μαθητών αλλά και όλων των πολίτων από τα δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου μας. Καλό θα ήταν να επισημάνουμε ότι μεγάλο πρόβλημα θα δημιουργηθεί και στην οικονομική ζωή της πόλης αν διαταραχθεί η συχνότητα των αστικών γραμμών αφού η τοπική αγορά είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με όλα τα δημοτικά διαμερίσματα.

Η Παράταξη Μαζί για την Κοζάνη βρίσκεται δίπλα στην διοίκηση και στους εργαζόμενους των Αστικών ΚΤΕΛ και δηλώνει την αμέριστη υποστήριξη στα δίκαια αιτήματα τους, ώστε να βρεθεί μια κοινά αποδεκτή λύση για την εύρυθμη λειτουργία των ΚΤΕΛ και την ομαλή εξυπηρέτηση των πολιτών του Δήμου μας.

 

 

Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Η Παράταξη Μαζί για την Κοζάνη - Επισκέφθηκε την Διοίκηση των Αστικών ΚΤΕΛ ΚΟΖΑΝΗΣ Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Η Παράταξη Μαζί για την Κοζάνη - Επισκέφθηκε την Διοίκηση των Αστικών ΚΤΕΛ ΚΟΖΑΝΗΣ Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Η Παράταξη Μαζί για την Κοζάνη - Επισκέφθηκε την Διοίκηση των Αστικών ΚΤΕΛ ΚΟΖΑΝΗΣ Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Η Παράταξη Μαζί για την Κοζάνη - Επισκέφθηκε την Διοίκηση των Αστικών ΚΤΕΛ ΚΟΖΑΝΗΣ Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Η Παράταξη Μαζί για την Κοζάνη - Επισκέφθηκε την Διοίκηση των Αστικών ΚΤΕΛ ΚΟΖΑΝΗΣ

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!