Κωτσιδης Στέφανος

Η ΑΥΓΗ συνεχίζει, προχωράει μπροστά (του Ρούλη Κοκελίδη )

Να αποσυρθεί το νομοσχέδιο για το νερό που αφορά και την Ακρινή (του Ρούλη Κοκελίδη )
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Η ΑΥΓΗ συνεχίζει, προχωράει μπροστά (του Ρούλη Κοκελίδη )

Η ιστορική εφημερίδα μετά απο 70 χρόνια σημαντικής πολιτικής παρουσίας για σωστή ,σοβαρή, υπεύθυνη ενημέρωση- έκλεισε μόνο από την δικτατορία των συνταγματαρχω’ν-μετά την απόφαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΊΖΑ Π Σ ξεπερνάει τα προβλήματά της και θα μείνει ενεργετική, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, στον αγώνα της ενημέρωσης για την δημοκρατική εξέλιξη της κοινωνίας. Σε μια περίοδο που στην χώρα μας είναι ιδιαίτερα αναγκαία η πολιτική αλλαγή για να προστατευθεί η κοινωνία μας, η ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΈΡΩΣΗ, τα  σωστά μέσα ενημέρωσης έχουν καθοριστικό ρόλο για τις εξελίξεις, τη περίοδο μάλιστα πού τα συστημικα’ διαπλεκόμενα ΜΜΕ με τις διάφορες λίστες Πέτσα στηρίζουν φανατικά με αναξιόπιστο τρόπο την καταστροφική πολιτική Μητσοτάκη!!! Στην κατεύθυνση αυτή προωθούν συγκεκριμένες επιλογές της εξουσίας και τής ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ για πολιτική εξόντωση των δημοσιογράφων Κώστα  Βαξεβα’νη και Γιάννας Παπαδα’του  , οι οποίοι τεκμηρίωσαν τα μεγάλα σκάνδαλα  NOVARTIS ΚΑΙ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΤ.Ειναι η διαδικασία αυτή μια κραυγαλέα περίπτωση δίωξης του τύπου, κατάχρησης εξουσίας .Σκοπός τους είναι με την κατάχρηση εξουσίας και με αντιδημοκρατικές, αντισυνταγματικες πρακτικές να κουκουλω’ σουν τα μεγάλα σκάνδαλο τους.Ηδη στην Ευρώπη δημιουργου’νται σοβαρά προβλήματα, υπάρχουν και πολλές κριτικές από Ευρωπαϊκές Οργανώσεις προς την πολιτική της Ν.Δ. Αντίδραση σοβαρή προς την Κυβέρνηση έχει εκφράσει επανηλλημενα και ο ευρωβουλευτής τής ΝΔ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΥΡΤΣΟΣ.Η φίμωση και η υποβάθμιση τύπου τα τελευτα’ια χρόνια στην Ελλάδα καταγράφεται σε πρόσφατη μελέτη και από το  πανεπιστήμιο τής ΟΞΦΟΡΔΗΣ , η οποία αναφέρει οτι η χώρα μας βρίσκεται στην 21η θέση ,όσον  αφορά την εμπιστοσύνη στα μέσα ενημέρωσης, ανάμεσα στις χώρες της ΕΥΡΏΠΗΣ!!!                                       Αυτές  οι άθλιες επιλογές της Κυβέρνησης με ενορχηστρωτη’ το Μέγαρο Μαξίμου στόχο έχουν να κάνουν το μαύρο άσπρο ,για να ξεπεράσουν  τα καταστροφικά αποτελέσματα τους. Πέρα από τα μεγάλα προβλήματα τής πανδημίας και της υγείας το σοβαρό θέμα της κοινωνίας, των εργαζομένων είναι η ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ του λαού. Το κύμα ανατιμήσεων, η έξαρση του πληθωρισμού η ακρίβεια γενικώτερα ΕΚΛΕΨΕ ΤΟ 13,7 % ΤΟΥ ΜΕΣΟΥ ΜΙΣΘΟΥ  ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ !!!
Ο κατήφορος της δεξιάς είναι πλέον επικίνδυνος. Επιβάλλεται πολιτική και κοινωνική αλλαγή για την σωτηρία της κοινωνίας, των εργαζομένων, της νεολαίας, σημειωτέον είμαστε η πρώτη χώρα της Ε.Ε στην ανεργία νεολαίας. Ο έγκυρος, υπεύθυνος τύπος γενικώτερα τα μέσα ενημέρωσης για ΣΩΣΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ , έχουν καθοριστικό ρόλο στις πολιτικές  εξελίξεις , στον αγώνα για δημοκρατικές, προοδευτικές  αριστερές ιδέες, για προβληματισμούς και για ελπίδες για καλύτερη, ποιοτική ζωή.
Η ΑΥΓΗ μπορεί και πρέπει να συμβάλλει  στην κατεύθυνση αυτή με την συμπαράσταση όλων μας!!!
Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

BnS Ptolemaida

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Το eordaialive.com δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενο τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το eordaialive.com ασπάζεται βαθιά, τις δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

karaiskos
Μίμτσης Πέτρος
Λουκουμάδες Σόφη
Δεληκώστας Πτολεμαιδα
freen market ptolemaida
radio-kapsoyra-eordaialive.
Ασφλαειες Νικου Πτολεμαιδα - Εορδαία
afrokrema - ptolemaida-eordaia

Το Eordaialive στα Social Media

asepop velventoy
radio melodia ptolemaida
τριανταφυλλος ιορδανίδης