Για την συμπλήρωση 1 χρόνου από το εργοδοτικό έγκλημα στον ΑΗΣ Αγ. Δημητρίου

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Για την συμπλήρωση 1 χρόνου από το εργοδοτικό έγκλημα στον ΑΗΣ Αγ. Δημητρίου

Για την συμπλήρωση 1 χρόνου από το εργοδοτικό έγκλημα στον ΑΗΣ Αγ. Δημητρίου

 

Με αφορμή την συμπλήρωση 1 χρόνου από τον τραγικό θάνατο των 2 συναδέλφων στο εργοτάξιο του ΑΗΣ Αγ. Δημητρίου  τα σωματεία Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Ν. Κοζάνης και ΣΕΕΕΝ μαζί με εργαζόμενους του εργοταξίου και του σταθμού, κατέθεσαν λουλούδια στο εκκλησάκι που τοποθετήθηκε προς τιμήν τους στο πύργο ψύξης της 5ης Μονάδας.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

 

1 χρόνο μετά τα ερωτηματικά για αυτήν την τραγωδία παραμένουν αναπάντητα, για το πώς και γιατί χάθηκαν έτσι άδικα 2 συνάδελφοι στον καθημερινό αγώνα για το μεροκάματο.

 

Τα σωματεία μας θα συνεχίσουν να διεκδικούν όλα τα Μέτρα Προστασίας της ζωής, της υγείας και της ασφάλειας των εργαζομένων σε κάθε χώρο δουλειάς κόντρα στην πολιτική της κυβέρνησης και του κεφαλαίου που λογαριάζουν τις ζωές μας ως αριθμούς.

 

Για ακόμη μια χρονιά τους νεκρούς της τάξης μας θα τους τιμήσουμε στις συγκεντρώσεις της Πρωτομαγιάς στις 10:30 στην Κεντρική Πλατεία Κοζάνης και Πτολεμαΐδας

 

 

Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Για την συμπλήρωση 1 χρόνου από το εργοδοτικό έγκλημα στον ΑΗΣ Αγ. Δημητρίου Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Για την συμπλήρωση 1 χρόνου από το εργοδοτικό έγκλημα στον ΑΗΣ Αγ. Δημητρίου Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Για την συμπλήρωση 1 χρόνου από το εργοδοτικό έγκλημα στον ΑΗΣ Αγ. Δημητρίου Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Για την συμπλήρωση 1 χρόνου από το εργοδοτικό έγκλημα στον ΑΗΣ Αγ. Δημητρίου Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Για την συμπλήρωση 1 χρόνου από το εργοδοτικό έγκλημα στον ΑΗΣ Αγ. Δημητρίου Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Για την συμπλήρωση 1 χρόνου από το εργοδοτικό έγκλημα στον ΑΗΣ Αγ. Δημητρίου

 

 

 

 

 

Κοζάνη,  16.4.2022

 

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!