Επιβάτες του ΚΤΕΛ Κοζάνης εγκλωβίστηκαν για 8 ώρες

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Επιβάτες του ΚΤΕΛ Κοζάνης εγκλωβίστηκαν για 8 ώρες

Τεράστια προβλήματα έφερε μαζί της η κακοκαιρία Μπάρμπαρα που πλήττει τη χώρα από χθες, Κυριακή (5/2), ενώ δεν ήταν λίγοι οι οδηγοί που βρέθηκαν αντιμέτωποι με περιπέτειες στον δρόμο, όπως για παράδειγμα το περιστατικό με το λεωφορείο του ΚΤΕΛ Κοζάνης.

Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει το e-ptolemeos.gr, λεωφορείο του ΚΤΕΛ Κοζάνης που εκτελούσε το δρομολόγιο προς Αθήνα έμεινε για πάνω από οκτώ ώρες εγκλωβισμένο χθες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του τοπικού μέσου, το λεωφορείο δεν μπορούσε να πέρασε πέρα από τη Λαμία, με αποτέλεσμα οδηγός και επιβάτες να μείνουν στον δρόμο, βρίσκοντας στη συνέχεια κατάλυμα σε ένα κατάστημα, όπως αυτά που βρίσκονται στην εθνική οδό, προκειμένου να φάνε και να πιούν κάτι.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Το δρομολόγιο συνεχίστηκε από την παλιά εθνική οδό, ωστόσο και πάλι η τροχαία τους έστειλε στη νέα εθνική, ενώ μετά από ώρες έφτασαν στον προορισμό τους.

Το πρόβλημα συνεχίζεται και σήμερα, με το ΚΤΕΛ Κοζάνης να κάνει το δρομολόγιο μόλις με 10 επιβάτες, από Ιόνια οδό, όπως και θα γίνει και το μεσημεριανό, ενώ θα δείξει ο καιρός για το βραδινό.

Για τον λόγο αυτό το ΚΤΕΛ έβγαλε έκτακτα ξεχωριστά δρομολόγια για Λάρισα και Βόλο, εξυπηρετώντας τους επιβάτες.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!