Δήμος Κοζάνης: Συνάντηση αιρετών με στελέχη της ΔΕΗ για τα ανταποδοτικά έργα στη Δ.Ε. Αιανής

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Δήμος Κοζάνης: Συνάντηση αιρετών με στελέχη της ΔΕΗ για τα ανταποδοτικά έργα στη Δ.Ε. Αιανής

Τα ανταποδοτικά έργα της Δ.Ε.Η. στη Δ.Ε. Αιανής του Δήμου Κοζάνης αποτέλεσαν το κεντρικό θέμα συζήτησης κατά τη συνάντηση της αντιδήμαρχου Τεχνικών Έργων και Μελετών, Νούλας Τουμπουλίδου και του δημοτικού συμβούλου και προέδρου της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Κοζάνης, Γιώργου Φτάκα, με στελέχη της επιχείρησης.

Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου, στα γραφεία της ΔΕΗ στην Αθήνα, παραβρέθηκαν ο διευθυντής Μελετών -Κατασκευών Υδροηλεκτρικών Έργων της ΔΕΗ, Κωνσταντίνος Σακελλαριάδης, καθώς και η τομεάρχης Αδειοδοτήσεων και Περιβάλλοντος ΔΕΗ, Αγγελική Νιφάκου.

Αναλυτικά τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν:

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

  • Τα ανταποδοτικά έργα της ΔΕΗ στις Κοινότητες Αιανής και του Χρωμίου
  • Η επίσπευση της δημοπράτησης του έργου για την αποκατάσταση του περιβάλλοντος χώρου στην περιοχή του Φράγματος Ιλαρίωνα, καθώς και
  • Ο προγραμματισμός συνάντησης το επόμενο διάστημα στον χώρο παρέμβασης, μεταξύ εκπροσώπων της ΔΕΗ και του Δήμου Κοζάνης.

 

Η συζήτηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, με τους εκπροσώπους της ΔΕΗ να δεσμεύονται για την παρουσία τους στην περιοχή το επόμενο διάστημα.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!