Δήμος Κοζάνης: Ασφαλτοστρώνεται η οδός Βερμίου – Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις 2 έως 4 Οκτώβρη

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Δήμος Κοζάνης: Ασφαλτοστρώνεται η οδός Βερμίου - Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις 2 έως 4 Οκτώβρη

Δήμος Κοζάνης: Ασφαλτοστρώνεται η οδός Βερμίου – Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις 2 έως 4 Οκτώβρη

 

 

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

 

Ο Δήμος Κοζάνης ανακοινώνει, ότι στο πλαίσιο του έργου «Ολοκλήρωση ανάπλασης ανατολικής εισόδου Κοζάνης» η Τεχνική Υπηρεσία ενέκρινε την απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων (ανάλογα με την εξέλιξη – πρόοδο των εργασιών) στο ρεύμα εξόδου  της οδού Βερμίου, για την αντικατάσταση υφιστάμενου ασφαλτοτάπητα. Συγκεκριμένα,  από τον κυκλικό κόμβο με την οδό  Κασλά έως τα όρια με την Π.Ε.Ο. Κοζάνης – Θεσσαλονίκης (φωτεινός σηματοδότης) (επισυνάπτεται  σχέδιο κυκλοφοριακών ρυθμίσεων).

 

Η κίνηση των οχημάτων θα γίνεται με εκτροπή του ρεύματος εξόδου της οδού Βερμίου από τον κυκλικό κόμβο  με την οδό Κασλά (s/m Α.Β. ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ) προς την οδό Κασλά και εν συνεχεία κίνηση τους με την  ενωτική οδό Ε.Ο “Δρεπάνου- Πετρανών” .

 

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από την Κυριακή 02-10-2022 και ώρα 11:00π.μ. έως την Τρίτη 04-10- 2022 και ώρα 11:00 π.μ. 

 

Ευχαριστούμε τους πολίτες για την κατανόηση.

ΜΕ ΕΤΙΚΕΤΑ:
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!